Titre

50 lesideeën voor de onderbouw [ isbn 9789023250784 ]

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789023250784

Éditeur

Van Gorcum, Assen. Zw-w fotogeill. - onderwijs

Prix

32,50(Excl. toute livraison)

Détails

paperb, 2013, 164p, praktisch nieuwstaat

Plus d'informations
In het onderwijs ben je als leerkracht altijd op zoek naar ideeën om de lessen op een leuke manier uit te voeren. Dit boek bevat 50 lesideeën, om op een speelse manier kennis en vaardigheden in de onderbouw aan te bieden. Door deze ideeën in je les toe te passen vergroot je de motivatie van de leerlingen en hierdoor ook het leerrendement. Het boek begint met algemene informatie over het leren. Hierbij komen vragen aan bod als: 'Hoe leren kinderen?' 'Wat is het nut van feedback?' en 'Wat voor invloed hebben emoties op het leren?'. Daarna worden 50 uitdagende lesideeën uitgebreid beschreven, die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je kunt ze gebruiken tijdens je instructie, maar ook om de interactie of samenwerking tussen leerlingen en leerkracht te vergroten. Vijftig lesideeën in de onderbouw' is geschreven voor de leerkracht, die van elke les een feestje wil maken. Dit inspirerend boek bevat een schat aan voorbeeldlessen waarmee je kennis op een leuke en effectieve manier kan overdragen. Leren is nog nooit zo leuk geweest! Linda Willemsen (1989) werkt als leerkracht in het basisonderwijs. Haar doel is om kinderen te enthousiasmeren voor de lesstof, zodat ze de kennis snel eigen maken. Al vanaf de pabo is ze bezig met het ontwerpen van creatieve lessen en werkvormen. Veel van haar ideeën zijn terug te vinden op de website www.klasvanjuflinda.nl. Hier vind je ook gratis materiaal bij het boek, zoals leskaartjes.
Images
Willemsen, Linda - 50 lesideeën voor de onderbouw [ isbn 9789023250784 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Even een kleine reorganisatiepauze. U kunt gewoon bestellen, maar vanaf 27 mei wordt het beantwoorden en het versturen hervat.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Gevederde Kikker.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Gevederde Kikker
  • Après votre commande vous et Gevederde Kikker recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Gevederde Kikker
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Gevederde Kikker peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers