Titre

Diagnostiek En Behandeling Meervoudig Zintuigelijk Gehandicapte Personen

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Sint-Michielsgestel: Instituut voor Doven, november 1988, 1e dr.

Prix

10,00(Excl. toute livraison)

Détails

157p., soft cover. Met zw./.w. foto's, illustraties en register. Met enkele milde sporen/verkleuring. Stevig - waardig exemplaar.

Plus d'informations
"In 1963 werd de afdeling Rafaël opgericht met een school- en internaatsvoorziening voor auditief-visueel gehandicapte kinderen. Het 25-jarig jubileum van deze afdeling vormde de aanleiding voor het organiseren van een symposium waarbij het Instituut voor Doven externe deskundigen uitnodigde om op actieve wijze in contact te treden met eigen medewerkers.
Alhoewel de werkwijze op Rafaël in die 25 jaar internationaal bekendheid en erkenning verwierf, wordt dat niet gevoeld als een aanleiding om tevreden en voldaan achterover leunend het jubileum te vieren. Integendeel, de gevolgde werkwijze en werkstijl verdient vervolg. Een werkstijl die gekenmerkt werd door een voortdurend zoeken naar en ontwikkelen van adequate behandelingsmethoden voor het auditief-visueel gehandicapte kind. Diagnostiek en behandelingsmethoden blijven dan ook een belangrijk punt van aandacht. Nieuwe ontwikkelingen stimuleren het werk in brede zin, verdiepen het en geven nieuwe impulsen. Daarin heeft een verbreding van het zorgaanbod naar de groep die auditief-visueel gehandicapte volwassenen, middels het Visus Centrum, een belangrijke plaats.
Maar evenzeer geldt dit voor nieuwe technieken zoals cochleaire implants.
Deze brede activiteiten zijn mogelijk door de bevruchtende samenwerking tussen meerdere disciplines, waarbij de pedagogiek en didaktiek voor het dove kind zoals die op het Instituut voor Doven ontwikkeld werden en thans toegepast worden, een solide basis vormen.
De Boekenvriend Albergen

Snel en vakbekwaam, al meer dan 30 jaar.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie De Boekenvriend.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec De Boekenvriend
  • Après votre commande vous et De Boekenvriend recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de De Boekenvriend
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • De Boekenvriend peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers