Titre

Hoe boek voor strategische personeelsplanning

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789058716750

Éditeur

Uitgeverij Thema

Prix

15,00

Détails

125pp, hardcover, uitstekende conditie

Plus d'informations
Organisaties zijn volop in beweging, de markt verandert, het werk verandert, de financiële slagkracht fluctueert. Als leidinggevende merk je dit als geen ander. Je team past zich niet vanzelf aan de eisen van de toekomst aan. Je moet flink bezuinigen, op niet al te lange termijn gaat een aantal ervaren medewerkers met pensioen, de hardnekkige vacatures blijven onvervuld en niet al je medewerkers zijn klaar voor de nieuwe manier van werken. Herkenbaar? Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je dat je afdeling is afgestemd op de veranderingen in de organisatie en in de markt? En hoe krijg je meer grip op de kwaliteit en dynamiek van je afdeling of organisatie in het licht van de toekomst? Strategische personeelsplanning geeft je de sturingsmogelijkheden, het geeft richting aan strategisch en effectief HRM, een belangrijke voorwaarde voor succes van organisaties. Strategisch personeelsplanning is geen wondermiddel: het lost problemen niet vanzelf op. Maar het laat wel tijdig zien waar de knelpunten zitten, zodat je daar nu al op kunt anticiperen. Het Hoe-boek voor strategische personeelsplanning is een praktische handleiding, boordevol tips en werkvormen, en bijzonder bruikbaar bij het opzetten, begeleiden en borgen van strategische personeelsplanning in een organisatie.
Images
Moonen, Hanneke - Hoe boek voor strategische personeelsplanning
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Kringloop Kampen.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Kringloop Kampen
  • Après votre commande vous et Kringloop Kampen recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Kringloop Kampen
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Kringloop Kampen peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers