Titre
Preserving Everything - Can, Culture, Pickle, Freeze, Ferment, Dehydrate, Salt, Smoke, and Store Fruits, Vegetables, Meat, Milk, and More
Auteur
Meredith, Leda
Langue
anglais
ISBN
9781581572421
Éditeur
WW Norton & Co
Prix
€ 25,15(Excl. toute livraison)
Frais de livraison
€ 2,95
Détails
2014 272pp Paperback / softback
Plus d'informations
Annotatie
Presents over one hundred recipes for food preservation, from canning fruits and pickling vegetables to smoking fish, dehydrating meats, and using lacto-fermentation methods on milk
Flaptekst
The ultimate guide to storing food.
Images
Bij Boekstra koopt u nieuwe boeken tegen de vastgestelde boekenprijs.
Verzendkosten 1,75 euro per zending binnen Nederland, vanaf 19,90 euro GEEN verzendkosten binnen Nederland.
Verzendkosten België 3,95 euro per zending.
Bij bestellingen van 10 euro of minder zijn de verzendkosten hoger; zie vermelding bij het boek.
Speciale verzoeken? Meestal geen punt, vermeld ze in het veld opmerking.
De actuele levertijd kunt u vinden op onze website.
- Ce livre est nouveau
- Conditions d'utilisation
- Après votre commande, vous et Boekstra recevrez un e-mail de confirmation
- Vous traitez directement avec Boekstra. Dans le courrier électronique, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Boekstra
- Boekstra peut demander un prépaiement
- L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
- Boekwinkeltjes.nl vous réunis uniquement vous et boekstra et n'est pas responsable du traitement de cette commande