Titre

10) Sabotage rond het Wad

Auteur
Éditeur

Prix

5,95(Excl. toute livraison)

Disponible

2 copies

Détails

219pp

Plus d'informations
Janwillem Blijdorp: Sabotage rond het wad

Teamdossier-serie deel 10

In het noorden van Groningen woont een man die ernstig wordt gedupeerd doordat men vlakbij zijn woning - onder de Waddenzee - naar aardgas gaat boren. Hij schrijft een brandbrief naar alle dagbladen in Nederland en vraagt aandacht voor zijn zaak.

Remco en Marieke reizen voor het Christelijk Dagblad naar Groningen, om de man te interviewen en de situatie ter plaatse te bekijken. Ze hebben niet het minste vermoeden dat dit het begin is van een nachtmerrie waar geen eind schijnt te komen, want ze belanden op het politiebureau en Remco wordt verdacht van ernsige misdrijven. Bij gebrek aan bewijs laat de politie hem vrij, maar hij blijft verdachte.

Om van de verdenking af te komen, vraagt de politie of ze willen meewerken aan een bijzonder gevaarlijke actie. Die actie slaagt, maar Remco komt - behoorlijk gehavend - tot de verbijsterde conclusie dat het verleden hem achtevolgde.

De jonge journalist Remco Jongeneel en de fotografe Marieke Wielinga werken bij het Christelijk Dagblad en gaan voor die krant regelmatig samen op pad. Voor hun collega's is dat een reden om hen een beetje spottend 'Het Team' te noemen. Maar misschien zijn die collega's wel jaloers op de prestaties van Het Team...
Als ze nieuws ruiken proberen Remco en Marieke de onderste steen boven te krijgen. Dat is voor hen niet altijd zonder gevaar, maar levert wel voorpaginanieuws op! De speurzin van Remco en Marieke bezorgt hun hoofdredacteur soms grijze haren, maar wordt door de lezers van de krant bijzonder gewaardeerd.
Images
Blijdorp, J.W. - 10) Sabotage rond het Wad
De Boekenkamer Kootwijkerbroek

Beste bezoeker,

Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie De Boekenkamer.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec De Boekenkamer
  • Après votre commande vous et De Boekenkamer recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de De Boekenkamer
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • De Boekenkamer peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers