Titre

Zes psychologische stromingen en een client

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789024402465

Éditeur

Uitgeverij Boom/Nelissen

Prix

23,50

Détails

264pp, paperback, goede conditie

Plus d'informations
Dit boek beschrijft zes belangrijke psychologische stromingen van waaruit verschillende methodieken en methodes zijn afgeleid. Achtereenvolgens worden behandeld de psychodynamische, de cognitief-gedragstherapeutische, de cliëntgerichte, de lichaamsgerichte, de systeemtheoretische en de oplossingsgerichte benadering en positieve psychologie.

Binnen de verschillende stromingen is ook aandacht voor ontwikkelingen zoals mindfulness, acceptance and commitment therapy (ACT), het belang van `mentaliseren` en ervaringsdeskundigheid. Er wordt verder stilgestaan bij het belang van de (therapeutische) werkrelatie met de cliënt en er is aandacht voor de toenemende integratie tussen verschillende benaderingen.

In het boek is er één doorlopende casus, die het verhaal van cliënt Marianne behandelt. Alle stromingen worden geïllustreerd door een therapiezitting met deze echt bestaande cliënt.

Met educatief materiaal op www.zespsychologischestromingen.nl
Op de bijbehorende website www.zespsychologischestromingen.nl zijn opnames te zien van zes zittingen. Stromingen worden daarnaast geïllustreerd door veel voorbeelden uit het werkveld van de social worker, verpleegkundige, SPH'er, cognitief-gedragstherapeutisch werker in de justitiële jeugdzorg en psychomotorisch therapeut.

Bij de vijfde druk
Deze vijfde druk van Zes psychologische stromingen en één cliënt is geheel geactualiseerd en herzien. Het boek is geschikt voor alle bacheloropleidingen gericht op zorg en welzijn, zoals de opleidingen HBO-V, SPH, MWD, pedagogiek en toegepaste psychologie. Daarnaast is het geschikt voor masteropleidingen(bijvoorbeeld psychologie) waarbij een goede theoretische basis plus een praktische uitwerking over psychologische stromingen van belang is.
Images
Weerman, Alie - Zes psychologische stromingen en een client
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Kringloop Kampen.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Kringloop Kampen
  • Après votre commande vous et Kringloop Kampen recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Kringloop Kampen
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Kringloop Kampen peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers