Titre

Delphi

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789083255149

Éditeur

Uitgeverij Orlando

Prix

3,50

Détails

2023, 256pp, paperback

Plus d'informations
Ongelezen, nog in helemaal goede staat. - in tegenstelling tot de bijgevoegde afbeelding is de achtergrondkleur van de cover rood, niet zwart. Maar ik kon geen bruikbare afbeelding van de rode vinden.

Londen, 2020, de wereld valt ten prooi aan de surrealistische, chaotische werkelijkheid van computerschermen, quarantaine en alle grote en kleine rampen die de recente geschiedenis tekenen. Wanneer een wetenschapper klassieke talen, druk met haar onderzoek naar profetie in de klassieke oudheid, probeert om te gaan met de knellende greep van een lockdown, een huwelijk dat in crisis verkeert en een tienjarige zoon die steeds verder lijkt af te drijven, raakt ze geobsedeerd door het voorspellen van de toekomst. Met haar focus op waarzeggerij ziet ze niet dat de toekomst op haar eigen huis afsluipt, en wanneer ze het eindelijk in de gaten krijgt, staat de dreiging al binnen de poorten.

Intelligent, onheilspellend, hilarisch en vlijmscherp, is Delphi niet zomaar een momentopname maar een tijdcapsule. De roman legt stukje bij beetje de mythes bloot van de tijd waarin we leven.
Images
Pollard, Clare - Delphi
Versleesvoer Amsterdam

Als grootlezer en fervent boekenkoper moet ik zo nu en dan mijn boekenkast opruimen om plaats te maken voor nieuwe titels. Zo kan ik per abuis niet gelezen exemplaren een nieuw huis gunnen en gelezen maar alweer vergeten boeken bij anderen meer kans geven.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Versleesvoer.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Versleesvoer
  • Après votre commande vous et Versleesvoer recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Versleesvoer
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Versleesvoer peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers