Titre

Spoorwegstakingen van 1903 (SUN Reprint 6). Beschrijving:

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789061685067

Éditeur

E.J. Brill, Leiden / SUN, Nijmegen

Prix

6,50

Détails

Paperback, 600 blz. Als nieuw.

Plus d'informations
Noch de spoorwegstakingen, noch de arbeidersbeweging na 1870 zijn tot nu toe onderwerp geweest van waarachtig historisch onderzoek. In deze arbeidersbeweging betekenen de spoorwegstakingen een cen­traal punt, zij zijn als een draaikolk, waarin tal van sociale stromingen - botsen en, in de woeling van het water, tal van verschijnselen naar de oppervlakte stuwen, die tevoren nauwelijks of slechts vaag waar­neembaar waren, om dan hun loop te vervolgen, maar niet zonder wijziging van richting en kracht. Daar de stakingen niet te verklaren zijn zonder de lotgevallen van de arbeidersbeweging in de 19de eeuw en anderzijds de vraagstelling voor de geschiedenis van deze lotgevallen door de stakingen bijkans opgedrongen wordt, leek het gerechtvaar­digd, beide in hun verband te beschouwen in de vorm, dien dit ge­schrift ten slotte kreeg. Het draagt een titel en ondertitel als erkenning van de tweeledigheid van het gestelde doel; wie een van beide negeert, handelt, om aan de waterkant te blijven, als een schipper, die op een schip met fok en grootzeil slechts een van beide hijst: hij zal de scherpste koers niet varen.
Images
Rüter, Dr. A.J. C. - Spoorwegstakingen van 1903 (SUN Reprint 6). Beschrijving:
Antiquariaat De AS Coevorden

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Antiquariaat De AS.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Antiquariaat De AS
  • Après votre commande vous et Antiquariaat De AS recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Antiquariaat De AS
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Antiquariaat De AS peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers