Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre

De Franken

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789026310447

Éditeur

Ambo, 1990

Prix

8,00(Excl. toute livraison)

Détails

Linnen gebonden met stofomslag in uitstekende conditie, 278 pag., illustr., kaartjes, bibliografie, verantwoording afbeeldingen

Plus d'informations
In de historische bronnen duiken in de derde eeuw de Franken op als een groep onbetekenende barbaren die leefden in het moerassige laagland ten noorden en ten oosten van de Rijn, dat toen de noordoostelijke grens van het Romeinse rijk vormde. Binnen drie eeuwen waren ze de inwoners van het machtigste van alle barbaarse koninkrijken, de daadwerkelijke erfgenamen van het Romeinse rijk, en de stichters van Frankrijk. In 800 werd een Frank gekroond tot de eerste keizer van Germaanse afkomst.
Steunend op contemporaine documenten en op de bewijzen die duizenden archeologische opgravingen tijdens de laatste eeuw opleverden, schetst Edward James een beeld van de geschiedenis van de Franken: van barbarendom tot burgerlijke en militaire heerschappij in Noord-Europa. Hij beschrijft de evolutie van hun maatschappij en cultuur, van hun godsdienst en hun bekering tot het christendom, hun veroveringen en manier van regeren. In het slothoofdstuk gaat hij de invloed na van de Franken op de geschiedenis van het moderne Europa.
Stokroosboeken Zutphen

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.

Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).

Nouveaux livres deStokroosboeken

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers