Titre

Gevangen in mijn dagdroom

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789085483441

Éditeur

GigaBoek

Prix

12,00(Excl. toute livraison)

Détails

2012, 105 pp, paperback

Plus d'informations
Licht beschadigde kaft, sticker achterop, verder in prima staat

Samenvatting

Heel veel jaren leefde ik in een droomwereld, een fantasiewereld waarin ik als kind vluchtte door de slechte omstandigheden thuis. Om de harde werkelijkheid van pijn en verdriet aan te kunnen. Zo was ik tientallen jaren bezig met overleven. Het was bijna schizofreen zoals ik doorlopend met mijzelf in gevecht was. Ik heb het uiteindelijk toch gered, dankzij de trouwe hulp van vrienden, familie en de psychiater. De droomverslaving is voorbij. Ik ben een ander mens, de Ankie die ik altijd wilde zijn.
Van kinderen wordt tegenwoordig veel verwacht. Misschien te veel. Ze moeten bijna alles kunnen en kennen. Gelukkig functioneren de meeste kinderen goed, maar er zijn er ook die, net als ik vroeger, gedwongen door de omstandigheden en problemen in een droomwereld leven.
Met dit boek vraag ik aandacht voor deze kinderen, die door hun dagdromen als het ware in een verknipte wereld zijn beland. Ze ontvluchten de werkelijkheid, zitten gevangen in hun droom.
Ik hoop dat ouders, onderwijzers en hulpverleners door dit boek de signalen die deze kinderen afgeven, herkennen en daarop attent reageren. Daarvoor heb ik het geschreven. En daardoor kan hopelijk worden voorkomen dat ze net als ik een lange weg terug nodig hebben.
Images
Driessen, Ankie - Gevangen in mijn dagdroom
Queeste Assen

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Queeste.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Queeste
  • Après votre commande vous et Queeste recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Queeste
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Queeste peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers