Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre

Watersnood, geschiedenis van de eeuwenoude strijd die in de Delta van zuidwest Nederland tegen het water is gevoerd incl. de watersnoodramp 1953.

Auteur
ISBN

9789071359132

Éditeur

De Buitenspelers

Prix

45,00(Excl. toute livraison)

Détails

2010-640pp. geillustreerde hardcover 33x 25 cm., 672 pp., foto's in kleur, sepia en zw./wit, keurig/ als nieuw

Plus d'informations
Auteur Kees Slager, bekend van o.m. zijn standaardwerk 'De Ramp, een Reconstructie' , beschrijft in dit 640 blz. dikke boek de geschiedenis van de eeuwenoude strijd die in de Delta van zuidwest Nederland tegen het water is gevoerd. Hij neemt u mee terug naar lang vervlogen eeuwen, maar staat ook stil bij de huidige en toekomstige situaties op het gebied van water en veiligheid. Het boek verschijnt in samenwerking met het Watersnoodmuseum in het Zeeuwse Ouwerkerk. Uiteraard is het belangrijkste deel van dit boek gewijd aan De Ramp van 1953. Honderden, veelal unieke foto's laten op groot formaat de verwoesting van weleer zien. In woord en beeld worden de in februari 1953 getroffen gebieden in de provincies Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant belicht en zo ook de delen van België en Engeland die zwaar te lijden hadden van De Ramp.
Images
Slager, Kees - Watersnood, geschiedenis van de eeuwenoude strijd die in de Delta van zuidwest Nederland tegen het water is gevoerd incl. de watersnoodramp 1953.
Duveltje Wormer

 

Nouveaux livres deDuveltje

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers