Titre

Lang niet gek / opgenomen met een depressie

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789055159741

Éditeur

vangennep Amsterdam

Prix

5,00

Détails

2009, paperback, in goede staat

Plus d'informations
Diane is een jonge vrouw van 21 jaar met een naar het lijkt vrolijk, gezellig en perfect leven. Voor de buitenwereld komt het dan ook onverwacht als haar leven in korte tijd omslaat naar depressief, verdrietig en het tegenover­gestelde van perfect. Van binnen is ze echter al heel lang ongelukkig en aan het begin van haar zomervakantie is ze zo wanhopig dat ze probeert of ze in staat is haar polsen door te snijden. Naar aanleiding daarvan wordt ze met spoed opgenomen op de PAAZ, de Psychiatrische Afdeling van een Algemeen Ziekenhuis. In het begin durft ze haar kamer bijna niet te verlaten. Behalve in slapen – veel slapen – vindt ze enige rust in schrijven. Ze schrijft over haar diepste angsten en frustraties, maar ook over de andere patiënten, de dagroutine van de afdeling en hoe ze langzaamaan haar reserves tegenover deze vreemde wereld opzijzet. Zo weet Diane met 'Lang niet gek' een inkijk te geven in een wereld achter gesloten deuren die voor veel mensen met taboes is omgeven.
Images
Diane van Drie - Lang niet gek / opgenomen met een depressie
Diane van Drie - Lang niet gek / opgenomen met een depressie
Het Viooltje Almelo

Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.

Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.


Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-en vele andere onderwerpen!

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Het Viooltje.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Het Viooltje
  • Après votre commande vous et Het Viooltje recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Het Viooltje
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Het Viooltje peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers