Titre

De negen principes van de excellente schoolleider [ isbn 9789463170062 ]

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789463170062

Éditeur

Instondo, Dordrecht. - onderwijs

Prix

15,00(Excl. toute livraison)

Détails

geb hardc, 2016, 2ed, 180p, enkele oppervlakkige krasjes achterplat, verder uitstekende staat

Plus d'informations
De grote betekenis van een excellente schoolleider wordt steeds meer onderkend. Hij laat de school schitteren en de leraren en leerlingen floreren. Hoe gaat dat in zijn werk?

Dit boek beschrijft op een toegankelijke wijze de negen principes die excellente schoolleiders toepassen. Onderzoek naar hun handelen in de praktijk heeft daaraan ten grondslag gelegen. Principes die excellente schoolleiders veelvuldig toepassen zijn het 'stimuleren van een vitale visie', 'werken aan een topteam' en het 'bieden van professionele ruimte aan de leraar'. Maar
ook 'er zijn' en 'wind zaaien' zijn bij hen heel herkenbaar.

Luc Greven schrijft: Ik zag in de voorbereiding veel goede directeuren, goede teams en gelukkige klassen. Maar het is op veel plekken in onze scholen helaas anders. Gelukkig weet ik nu ook zeker: een schoolleider kan de basis leggen voor een fantastische school, desnoods tegen alle stromen in.

Dit boek inspireert om stappen te zetten in de richting van excellentie. Dat is voor iedere schoolleider mogelijk. Excellente schoolleiders zijn geen supersterren met onbereikbare aanleg of charisma, maar gedreven mensen met benoembaar en leerbaar leiderschapsgedrag. Dat brengt De negen principes van de excellente schoolleider in beeld.

Drs. Luc F. Greven was o.a. directeur van het Seminarium voor Orthopedagogiek (Hogeschool Utrecht), leraar en directeur in het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs, hogeschooldocent en wethouder met onderwijs in zijn portefeuille. Hij schreef eerder over interne begeleiding, passend onderwijs en over de school als lerende organisatie. Zijn focus ligt nu op leiderschap in school.
Images
Greven, Luc F. - De negen principes van de excellente schoolleider [ isbn 9789463170062 ]
Greven, Luc F. - De negen principes van de excellente schoolleider [ isbn 9789463170062 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DPD, AFHALEN bij een DPD-parcelpoint = 4,40 euro. THUISBEZORGD = 5,60 euro.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Gevederde Kikker.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Gevederde Kikker
  • Après votre commande vous et Gevederde Kikker recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Gevederde Kikker
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Gevederde Kikker peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers