Titre

Bedrijf & recht

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789012391641

Éditeur

Sdu Uitgevers, Den Haag

Prix

12,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback, 2013, 605 blz. 9e, herziene druk. Nieuw, sealed.

Plus d'informations
Nieuw in plastic.

Het boek Bedrijf & Recht biedt een uitstekende inleiding in het recht. Recht is boeiend en interessant. Dit boek gaat niet uit van een dogmatische, starre behandeling van het recht; een pragmatische, praktische benadering staat centraal. Herkenbaarheid van het recht voor de student is belangrijk. Het doel van Bedrijf & Recht is om studenten die op hbo-niveau studeren die kennis bij te brengen die ze nodig hebben om in het bedrijfsleven zonder problemen te kunnen functioneren.
Theorieën en algemene rechtsbeginselen staan in dienst van praktische oplossingen. Dit boek is ook uitermate geschikt voor praktijkopleidingen. Het boek heeft een 'centraal plot': Pieter Werkmans van Softy B.V. komt als ondernemer in aanraking met diverse juridische problemen die spelen in het bedrijfsleven. Om studenten duidelijk te maken dat het recht niet alleen maar bestaat uit abstracte theorieën maar ook een rol speelt in de praktijk van alledag, zijn veel krantenartikelen opgenomen ter verduidelijking van de stof. Daarnaast worden allerlei kwesties verhelderd met behulp van voorbeelden, schema's, grafieken en rechterlijke uitspraken. Voor de zelfwerkzaamheid wordt verwezen naar de relevante wettelijke regelingen. Tenslotte volgt na elk hoofdstuk een aantal toetsvragen (waarvan de antwoorden, met een korte uitwerking, achterin het boek kunnen worden opgezocht). Deze herziene 9e druk is geheel geactualiseerd naar de laatste stand van zaken op het gebied van wetgeving en jurisprudentie.
Voor docenten is een uitgebreide docentenhandleiding en zijn sheets beschikbaar om docenten een handreiking te geven bij het gebruik van het boek.
Images
Keizer, Jan - Bedrijf & recht
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie BoekenWO2.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec BoekenWO2
  • Après votre commande vous et BoekenWO2 recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de BoekenWO2
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • BoekenWO2 peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers