Titre

I See Yo

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789081402101

Éditeur

Eigen beheer

Prix

17,50(Excl. toute livraison)

Détails

2009, Hardcover Nieuwstaat

Plus d'informations
"I see you" is een ervaringsdagboek van een bereisd en ervaren, veelsoortig creatief talent, stylist, schepper en vader van drie, Luc Vleugels.

Op een bepaald moment in zijn leven voelde Vleugels het belang om even te treuzelen, terug te kijken en een persoonlijke, tussentijdse synthese te creëren. Hij heeft gegraven in de rijkelijk gevulde schatkamer van zijn ervaringswereld en heeft parels eruit gehaald die hij in dit boek heeft verzameld. De tekst- en beeldschatten die hij ons presenteert, nodigen ons uit om te vertragen, te creëren, in te leven en na te denken. Elke pagina nodigt de lezer uit om tot stilstand te komen, zich persoonlijk te verhouden tot de inhoud op de pagina en een eigen verhaal te bedenken.

Luc Vleugels heeft de tijd genomen om voor zichzelf op zoek te gaan, om tot zijn eigen essentie en soms pijnlijke ontleding van zijn ziel te komen. Het boek biedt speelse weergaven van en tussen gedachten. Het toont een beeld(woord)maker aan het werk in zijn atelier die dicht bij de kleine dingen in het leven wil blijven, kleine dingen die soms grote schatten kunnen blijken te zijn. Dit boek wil respect, zintuiglijke waarnemingen, aandacht, de juiste dingen op het juiste moment op de juiste plaats benadrukken en hoe belangrijk deze kunnen zijn in iemands leven.
Tijdens het componeren van "I see You" manoeuvreerde de auteur twee concepten: hoge versus kleine emoties, zwart versus wit, licht versus duisternis; woord(woordspelingen) versus afbeelding; eenvoud versus complexiteit, man versus vrouw. Ook het voorblad roept een gevoel van dualiteit op: op de röntgenfoto van het hoofd van de auteur staat een wijd open mond. Het is zowel een schreeuw (van pijn) als een geeuw (die de traagheid en onverschilligheid van onze tijd weerspiegelt)
Images
Vleugels Luc - I See Yo
@homeboeken Berkel-Enschot

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie @homeboeken.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec @homeboeken
  • Après votre commande vous et @homeboeken recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de @homeboeken
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • @homeboeken peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers