Titre

richtlijn psychosociale ondersteuning geüniformeerden

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789078273103

Éditeur

2012, paperback

Prix

8,00(Excl. toute livraison)

Détails

goed exemplaar, incl. samenvatting

Plus d'informations
politie nederland pdc nvbr azn ambulancezorg meldkamer militaire ggz marechaussee knbrd knrm nhg nvab veiligheidregio

info
Richtlijn psychosociale ondersteuning geüniformeerden
Om hulpverleners in uniform optimaal te ondersteunen na schokkende gebeurtenissen

Geüniformeerden zijn vaak betrokken bij gebeurtenissen met een plotseling en gewelddadig karakter. Dit kan psychische gevolgen hebben. Met behulp van de bewezen effectieve werkwijzen en adviezen van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum in deze richtlijn kunt u stressgerelateerde gezondheidsklachten en werkuitval voorkomen, zowel bij uzelf als bij uw medewerker.

Organisaties en hulpverleners geven vaak op hun eigen manier invulling aan het psychosociaal ondersteunen van geüniformeerden na een ingrijpende gebeurtenis. Misschien wel op een manier die nooit wetenschappelijk is onderzocht of die op basis van onderzoek niet blijkt te werken. Dat maakt de zorg die geüniformeerden ontvangen natuurlijk niet optimaal.

Deze richtlijn gaat uit van de meest recente wetenschappelijke inzichten over het psychosociaal ondersteunen van geüniformeerden. Ook manieren van ondersteuning die in de praktijk goed bleken te werken, komen aan de orde. Daarmee schetst deze richtlijn een duidelijk beeld van psychosociale hulp die geüniformeerden optimaal ondersteunt.
Richtlijn verbetert psychosociale ondersteuning

De richtlijn is bestemd voor hulpverleners, om hun eigen psychische gezondheid in de gaten te houden, en voor de organisaties waar zij werken, om te zorgen voor een gezonde werkcultuur. Diverse lagen binnen de organisatie kunnen hieraan bijdragen:

de collegiale ondersteuners
de direct operationeel leidinggevenden
het management

Deze richtlijn is tot stand gekomen in opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en in samenwerking met het Trimbos Instituut en de NVAB.
Images
impact, trimbos instituut - richtlijn psychosociale ondersteuning geüniformeerden
Kautskie Groningen

belangrijke mededeling: mijn e-mail heeft grote problemen met hotmail (en outlook) adressen, kijk vooral in uw spamfolder voor mijn antwoordmail! mijn e-mail adres is: kautskie@online.nl

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Kautskie.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Kautskie
  • Après votre commande vous et Kautskie recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Kautskie
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Kautskie peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers