Titre

Palästina in Bild und Wort nebst der Sinaihalbinsel und dem Land Gosen

Auteur
Langue

Duits

Éditeur

Stuttgart und Leipzig Deutsche Verlags-Anstalt (vormals Eduard Hallberger) 1882

Prix

185,00(Excl. toute livraison)

Détails

Gebonden 2 banden Folio - Goud op snee - geillustreerd 520 pag + 474 pag.

Plus d'informations
deel 1 520 pagina's met 2 lithografische kaarten van Palestina en Jeruzalem + losse staalgravure (Jerusalem vom oelberge aus) en 284 houtsnedes in de tekst.
deel 2 474 pagina's met lithografische kaart van Sinaï + staalgravure (Thal von Nazareth) en 239 houtsnedes in de tekst.
Palestina is – in de oudste en breedste en niet-politieke zin – de landstreek in de Levant die tegenwoordig Israël en de Palestijnse Gebieden omvat maar ook delen van Jordanië - Syrië en Libanon. Tot 1948 was de term Palestina equivalent met het gebied dat gelijk stond met de gelijknamige Romeinse provincie, of in Bijbelse zin met het grondgebied van de Filistijnen (Palestina of Filistea (Hebreeuws) gebied waar de Filistijnen woonden) Er zijn verschillende benamingen voor Paestina. Men gebruikt ook wel Kanaän - het Beloofde land of Het Heilige Land.
Het schiereiland Sinaï wordt begrensd door de Middellandse Zee in het noorden en dan met de klok mee door de Gazastrook - Israël - de Golf van Akaba - de Rode Zee - de Golf van Suez en het Suezkanaal. Op het schiereiland ligt het Sinaïgebergte.
Gosen - Goosjen of Gosjen is in de Hebreeuwse Bijbel de naam voor een gebied in het Oude Egypte (een vruchtbare landstreek in het noordoosten van Egypte) waar de Israëlieten zich - als dank voor Jozefs inspanningen (hij was inmiddels de onderkoning van Egypte) konden vestigen om hun vee te laten grazen op de vruchtbare weidegronden. Gosen strekte zich uit over het gebied tussen het oosten van de Nijldelta en het tegenwoordige Suezkanaal.
Ezelsoor Breda Breda

Wij hebben in 2020 besloten, om na 38 jaar, met onze fysieke winkel in de Veemarktstraat te stoppen en het wat rustiger aan te gaan doen. Wij hebben 1 maart 2021 onze deuren gesloten. Wij houden ons nu nog alleen bezig met de onlineverkoop van het aparte, leuke, en interessante tweedehandse en antiquarische boek.
Wij verzenden onze boeken in Nederland via PostNL (pakketpost €7.95/brievenbuspakket €4.95)

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ezelsoor Breda.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ezelsoor Breda
  • Après votre commande vous et Ezelsoor Breda recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ezelsoor Breda
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ezelsoor Breda peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers