Titre
Handboek worst en vleeswaren. Vademecum met beschrijvingen, samenstelling en bereidingswijze van ruim 500 producten
Auteur
Trigt, P. van en vele anderen
Langue
néerlandais
ISBN
9789080660441
Éditeur
Handboek Gastronomie v.o.f.
Prix
€ 35,00(Excl. toute livraison)
Détails
2003, 168pp, hardcover, gebonden, IN PERFECTE STAAT, veel foto's en heldere teksten,
Plus d'informations
Uitverkoopprijs
Samenvatting
In 1991 verscheen voor het eerst een Nederlandstalig boek over worst en vleeswaren. Een selectie daaruit werd tien jaar later opgenomen in het omvangrijke 'Handboek Gastronomie'.
Uit de reacties die dat opleverde, zowel in kringen van de horeca als in de vleesbranche, bleek duidelijk dat er behoefte was aan een vernieuwde en vooral geactualiseerde uitgave van het encyclopedische werk uit 1991.
Hoewel deze nieuwe druk aanzienlijk uitgebreider is dan de eerste, en daarom met recht een standaardwerk genoemd kan worden, is ook nu weer sprake geweest van een selectie. Daardoor vielen sommige, in de ogen van de samenstellers minder relevante producten buiten de eindselectie.
Dat het proces van industriële vernieuwing zich ook in dit product segment (mede door de steeds strengere hygiënische eisen) zo snel voltrekt, dat sommige productiemethoden misschien al weer aangepast zijn op het moment dat deze uitgave verschijnt, is een euvel waarmee elke uitgave van dit soort naslagwerken te maken heeft. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor opmerkingen, suggesties en aanvullingen en zal deze in overweging nemen bij een toekomstige druk. We verwachten ze met name van hen voor wie dit 'Handboek Worst en Vleeswaren' in het bijzonder is bedoeld: koks, vleeswaardetaillisten, leerlingen aan vakopleidingen, culinaire specialisten en gepassioneerde consumenten.
Samenvatting
In 1991 verscheen voor het eerst een Nederlandstalig boek over worst en vleeswaren. Een selectie daaruit werd tien jaar later opgenomen in het omvangrijke 'Handboek Gastronomie'.
Uit de reacties die dat opleverde, zowel in kringen van de horeca als in de vleesbranche, bleek duidelijk dat er behoefte was aan een vernieuwde en vooral geactualiseerde uitgave van het encyclopedische werk uit 1991.
Hoewel deze nieuwe druk aanzienlijk uitgebreider is dan de eerste, en daarom met recht een standaardwerk genoemd kan worden, is ook nu weer sprake geweest van een selectie. Daardoor vielen sommige, in de ogen van de samenstellers minder relevante producten buiten de eindselectie.
Dat het proces van industriële vernieuwing zich ook in dit product segment (mede door de steeds strengere hygiënische eisen) zo snel voltrekt, dat sommige productiemethoden misschien al weer aangepast zijn op het moment dat deze uitgave verschijnt, is een euvel waarmee elke uitgave van dit soort naslagwerken te maken heeft. De redactie houdt zich dan ook aanbevolen voor opmerkingen, suggesties en aanvullingen en zal deze in overweging nemen bij een toekomstige druk. We verwachten ze met name van hen voor wie dit 'Handboek Worst en Vleeswaren' in het bijzonder is bedoeld: koks, vleeswaardetaillisten, leerlingen aan vakopleidingen, culinaire specialisten en gepassioneerde consumenten.
- Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
- Vous gérez directement cette commande avec Huis van de Letteren
- Après votre commande vous et Huis van de Letteren recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Huis van de Letteren
- L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
- Huis van de Letteren peut demander un prépaiement
- Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.