Titre

De grot / druk 1

Auteur
ISBN

9789035116894

Éditeur

Uitgeverij Bert Bakker

Prix

2,00(Excl. toute livraison)

Détails

1998, paperback

Plus d'informations
In een fictief Aziatisch land sjouwt Egon Wachter rond met een koffer. Hij is gespannen en bang, en langzaam wordt duidelijk dat bij drugskoerier is. Het is zijn eerste keer, en omdat er onlangs een Nederlander voor eenzelfde misdaad onthoofd is, is zijn angst wel te begrijpen. Alles gaat echter goed: op de afgesproken tijd is hij op de afgesproken plek en zijn contact blijkt een vrouw. De ontmoeting neemt een heel andere wending dat je zou verwachten, maar het hoofdstuk eindigt zonder dat je de precieze afloop kent.
In deel twee zijn we terug in het verleden: Egon ontmoet als veertienjarige jongen de even oude Axel tijdens een jeugdkamp. Axel is de durfal, de branieschopper, de leider, en Egon laat zich mee op sleeptouw nemen, zelfs al gebeuren er dingen die hij eigenlijk niet wil, Axel is sterker dan hij. Ze blijven elkaar hun verdere leven bij toeval ontmoeten en steeds weer blijkt Axel een verleiding, zelfs als hij op het slechte pad gaat. Egon zelf is overigens geoloog geworden, en geeft les op een middelbare school. Hij is getrouwd, maar heeft geen gelukkig huwelijk.
Deel drie: we zijn weer in het Aziatische land, deze keer met de journalist Michiel Polak, die een bekende is van zowel Egon als Axel. Er zijn twee mensen vermoord, Nederlanders, en Michiel is geïnteresseerd omdat hij ontdekte dat een van de vermoorde mensen Egon is. Wie is de ander, een vrouw, en waarom zijn ze vermoord? Is de verdachte Oum Penh inderdaad de schuldige? Wat is er gebeurd??
Er komen geen antwoorden in het volgende deel, daar zijn we ineens in Amerika, bij een jongeman wiens moeder verdwenen is.
Pas in het laatste deel vallen de stukjes in elkaar, voor zover de lezer die nog niet zelf geraden had dan.
Images
Krabbe, T. - De grot / druk 1
boekenliefhebber Apeldoorn

Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.

Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie boekenliefhebber.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec boekenliefhebber
  • Après votre commande vous et boekenliefhebber recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de boekenliefhebber
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • boekenliefhebber peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers