Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre

De evenaar voorbij. Reisimpressies in haibun vorm

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789076542997

Éditeur

Kemper Conseil Publishing 2006

Prix

10,00(Excl. toute livraison)

Détails

Softcover, goede conditie, 74pp, naam vorige eigenaar

Plus d'informations
Deze haibunverzameling (oude Japanse dichtvormen) geeft een impressie weer van één vande laatste en daardoor historisch geworden bootreizen van Indonesië naar Nederland. Bootreizen die een exodus waren van Indische-Nederlanders die door politieke omstandigheden genoodzaakt waren hun geboorteland voorgoed te verlaten.De haibun bestaat uit een korte prozatekst en een haiku, die meestal aan het einde van de tekst staat. Er onstaat een tweeledig karakter: de proza-tekst is de aanloop naar de poëzie en het gedicht geeft compact de emotie weer die in het proza wordt verwoord.
Stokroosboeken Zutphen

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.

Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).

Nouveaux livres deStokroosboeken

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers