Titre

Ken je Bijbel - dagboek voor jongeren

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

97894915862

Éditeur

Om Sions Wil

Prix

15,90

Détails

Nieuw

Plus d'informations
Dit jongerendagboek heeft de bedoeling om de kennis van de Heilige Schrift te bevorderen. Meer dan ooit is deze kennis van het Woord van God nodig in deze tijd van secularisatie (verwereldlijking) en kerkverlating. Dit dagboek geeft elke dag een korte toespitsing vanuit het besproken Bijbelgedeelte.

Ten slotte wil dit dagboek ook aandacht besteden aan de bevindelijke inhoud van het behandelde Schriftgedeelte. De auteur wil Schriftuurlijk-bevindelijk onderwijs geven aan onze jonge mensen. Dat jongeren door Woord en Geest tot deze bevindelijke kennis mogen komen - een kennis die onmisbaar is om te delen in de Enige Troost waarvan de Heidelbergse Catechismus zo rijk spreekt - is de wens van de auteur.

D.J. Vogelaar is al 40 jaar werkzaam in het onderwijs; het merendeel van zijn dienstjaren werkte hij met jongeren in de onderbouw van het voorgezet onderwijs. De laatste periode als docent Godsdienst en Levensbeschouwing aan het Driestar College in Gouda. Ook als catechiserend ouderling is hij al vele jaren betrokken bij het onderwijs aan jonge mensen in deze leeftijdscategorie.

Ds. P. Mulder, predikant van de Gereformeerde Gemeente in Tricht-Geldermalsen - tot voor kort te Krimpen aan den IJssel - was bereid het dagboek van een inleiding te voorzien.
Images
Vogelaar, D.J. - Ken je Bijbel - dagboek voor jongeren
Groeneweg 's-Gravendeel

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Groeneweg.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Groeneweg
  • Après votre commande vous et Groeneweg recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Groeneweg
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Groeneweg peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers