Titre
Ganzenlever en confits
Auteur
Prebois, Alain, en anderen
Langue
néerlandais
ISBN
9789054260509
Éditeur
Lantaarn B.V.
Prix
€ 25,00(Excl. toute livraison)
Détails
1999, 163pp, hardcover, gebonden, IN PERFECTE STAAT
Plus d'informations
Uitverkoopprijs
Samenvatting
Ganzenlever, het resultaat van een lange gastronomische traditie en synoniem met feesten en fijn proeven, is een authentiek ambachtelijk product dat tegenwoordig steeds meer in de belangstelling staat. Ganzenlever siert vele feestschotels en weet van een eenvoudig maal een culinaire belevenis te maken. Het is ook een ingrediënt dat inspirerend werkt op de creativiteit van vermaarde chef-koks, maar is bovendien in een eenvoudige presentatie een zeer verfijnd genoegen.
Rauw of bereid, weet ganzenlever de eter te verleiden met zijn eenvoud en de originele manieren waarop hij verwerkt kan worden. Voor een hapje vooraf, als voorgerecht of als hoofdgerecht kunnen alle liefhebbers van lekker eten nu de subtiele smaak van ganzenlever in hun menu's opnemen. Maar laat ons naast de smaak van deze vedette niet die van een sappige magret of eendenborst, een smeuïge confit of het simpele genoegen van een bouillon van deze soorten gevogelte vergeten.
In dit boek vindt u alle werkwijzen en tips voor het uitkiezen, voorbereiden en verwerken van ganzen- en eendenlever, confits en magrets, maar ook voor de zwarte diamant die we truffel noemen.
Begeleid door groenten of simpel op een stuk brood gelegd... vergezeld van een verfijnde saus of eenvoudig bestrooid met wat fleur de sel...zorgvuldig gesmoord of zonder verdere omhaal gebakken... ganzenlever is waarlijk uniek.
Samenvatting
Ganzenlever, het resultaat van een lange gastronomische traditie en synoniem met feesten en fijn proeven, is een authentiek ambachtelijk product dat tegenwoordig steeds meer in de belangstelling staat. Ganzenlever siert vele feestschotels en weet van een eenvoudig maal een culinaire belevenis te maken. Het is ook een ingrediënt dat inspirerend werkt op de creativiteit van vermaarde chef-koks, maar is bovendien in een eenvoudige presentatie een zeer verfijnd genoegen.
Rauw of bereid, weet ganzenlever de eter te verleiden met zijn eenvoud en de originele manieren waarop hij verwerkt kan worden. Voor een hapje vooraf, als voorgerecht of als hoofdgerecht kunnen alle liefhebbers van lekker eten nu de subtiele smaak van ganzenlever in hun menu's opnemen. Maar laat ons naast de smaak van deze vedette niet die van een sappige magret of eendenborst, een smeuïge confit of het simpele genoegen van een bouillon van deze soorten gevogelte vergeten.
In dit boek vindt u alle werkwijzen en tips voor het uitkiezen, voorbereiden en verwerken van ganzen- en eendenlever, confits en magrets, maar ook voor de zwarte diamant die we truffel noemen.
Begeleid door groenten of simpel op een stuk brood gelegd... vergezeld van een verfijnde saus of eenvoudig bestrooid met wat fleur de sel...zorgvuldig gesmoord of zonder verdere omhaal gebakken... ganzenlever is waarlijk uniek.
- Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
- Vous gérez directement cette commande avec Huis van de Letteren
- Après votre commande vous et Huis van de Letteren recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Huis van de Letteren
- L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
- Huis van de Letteren peut demander un prépaiement
- Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.