Titre

Het moderne yogaboek; oefeningen voor lichaam en geest

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789055013449

Éditeur

BZZToH

Prix

4,95(Excl. toute livraison)

Détails

softcover, 1997, 231pp, in goede staat, stootplekjes hoekjes boek, foto=boek

Plus d'informations
HET MODERNE YOGABOEK biedt klassieke oefeningen waarmee je rust bereikt en je je goed voelt in de hectische wereld van tegenwoordig. Yoga komt voort uit de overtuiging dat het lichaam en de geest evenwichtige aandacht nodig hebben om, goed te kunnen functioneren. Elke oefening in dit boek helpt je te ontspannen en geeft rust en balans. e schitterende foto's bij de oefeningen zijn een eerbetoon aan deze levenskunst.

De oefeningen zijn onderverdeeld in vier groepen:

MEDITATIE
Meditatie verruimt ons denkvermogen. Het proces helpt bij de ordening van je gedachten, waardoor je een hoger bewustzijnsniveau bereikt.

ADEMEN
Als een van de weinige automatische lichaamsfuncties die bewust kunnen worden beheerst, is ademen een uitstekend instrument voor de mentale ontwikkeling. Het sturen van de ademhaling verlicht de spanning en zuivert het denken.

BEWEGING
in de yoga beweegt de cyclus van de verlichting zich vanuit het lichaam naar het denken. De oefeningen in dit boek vergroten de fysieke kracht, wat leidt tot mentale en spirituele groei.

YOGA SAMEN BEOEFENEN
Gedeelde vreugde is dubbele vreugde. Dat geldt zeker voor yogaoefening met een partner. Of dat nu een geliefde is. een vriend of zo maar een kennis: het is leuker om santen te oefenen en te ontspannen.
Images
Rush, Anne Kent (met foto's van Patrick Harbron) - Het moderne yogaboek; oefeningen voor lichaam en geest
Boekhandel Shambala Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Boekhandel Shambala.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Boekhandel Shambala
  • Après votre commande vous et Boekhandel Shambala recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Boekhandel Shambala
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Boekhandel Shambala peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers