Titre

De elfenprins

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789055156337

Éditeur

Gennep, Uitgeverij Van

Prix

7,50(Excl. toute livraison)

Détails

2006, hardcover, gebonden, 231pp, ex-bibliotheekboek, goed

Plus d'informations
MAGDA SZABO (1917) is een van Hongarije's meest veelzijdige auteurs. Sinds een paar jaar geniet zij ook in Nederland bekendheid met haar romans De deur (2002), De Katalinstraat (2004) en Het ogenblik (2oo6) Wat niet iedereen weet,is dat ze ook kinderboeken op haar naam heeft staan. De elfenprins, dat in Hongarije in 1965 werd gepubliceerd en sindsdien in het Duits, Frans, Italiaans en Grieks is vertaald, verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands.

Leander is geen doorsnee elfenjongetje. Hij wil altijd wat anders dan de andere elfen. Hij doet niet mee aan de robijndans, houdt niet van reizen in een zeepbel en oefent nooit de basisbezweringen die de elfenkinderen op school leren. Hij is niet echt stout, maar gewoon heel nieuwsgierig. Hij waagt zomaar een duik in het Bodemloze Meer of hij leent de koninklijke vleugels van zijn moeder om een kijkje te nemen op de Eindetop, de hemelshoge glazen bergtop aan de landsgrens. En hij is o zo benieuwd naar de mensen, die buiten de poorten van Elfenland wonen.
Koningin Iris laat onderzoeken waarom Leander zo anders is. De uitkomst: Leander heeft een mensenhart. Maar in Elfenland mogen volgens de wet alleen elfen wonen. De gemene tovenaar Aterpater, die met Iris wil trouwen, chanteert haar met deze kennis. Maar Leander heeft niet voor niets een mensenhart: een hart waarmee je soms meer van de wereld begrijpt dan met je verstand. Om zijn moeder te bevrijden uit de macht van Aterpater dompelt Leander zich onder in het roze meer van de Eindetop om voor altijd mens te worden. Zal Koningin Iris haar zoon echt kwijtraken?
De elfenprins is een klassieke sprookjesroman voor kinderen vanaf acht jaar.
Images
Szabó, Magda - De elfenprins
manus vivendi Haps

Welkom in mijn boekwinkeltje. Ik reageer binnen 1 werkdag op uw bestelling of vraag. Helaas komt het wel eens voor dat onze e-mail in de spambox terecht komt. Controleer daarom ook uw spambox.
Wij verpakken uw bestelling zorgvuldig en zo goed mogelijk. Verzending is mogelijk met postnl, dpd of dhl. Verzending naar het buitenland is mogelijk, maar dit is altijd voor risico van de koper.
Bij vragen mag u me altijd contacteren.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie manus vivendi.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec manus vivendi
  • Après votre commande vous et manus vivendi recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de manus vivendi
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • manus vivendi peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers