Titre

De gezonde routine Methode. Groei naar een blijvend gezond gewicht, een goede conditie en een hogere kwaliteit van leven.

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789082607918

Éditeur

Postma Management BV

Prix

6,00

Détails

2016, paperback, 150 blz. goed

Plus d'informations
Met de Routine Methode presenteert Reinder Postma, health change coach in Amsterdam, een nieuwe methode waarmee een gezond gewicht én een goede conditie opgebouwd kunnen worden. Hij legt daarbij niet de nadruk op maaltijdrecepten of een nieuw trainingsprogramma. Zijn methode gaat een stap verder en is het antwoord op de vraag hoe je gezonde voeding en effectieve training blijvend onderdeel kunt laten worden van je leven. De methode richt zich daarbij op persoonlijke groei in de vorm van het aanleren van gezonde routines.

Het nieuwe geluid van de Routine Methode en de herkenbare voorbeelden die daarbij worden gebruikt bieden de lezer interessante 'eye openers', die inspireren en activeren om anders om te gaan met voeding en training. De lezer wordt daarbij uitgedaagd zijn en haar comfortzone te verlaten en de moed te hebben om echt te veranderen. Dat de Routine Methode de lezer hierbij in praktijk begeleidt en blijft motiveren, maakt het des te effectiever. Wie de methode succesvol doorloopt, ontwikkelt een blijvend gezond gewicht, een goede conditie en een hogere kwaliteit van leven. Niet voor een paar maanden, maar voor altijd.

Heb jij de moed om gezond te leven?

Reinder Postma, health change coach, was jarenlang drugsverslaafd. In plaats van als afgestudeerd bedrijfskundige een carrière te starten, raakte hij verslaafd en aan lager wal. Hij wist zijn leven echter drastisch en succesvol te veranderen. Sinds een aantal jaren traint en coacht hij in zijn trainingsstudio in Amsterdam mensen die een blijvend gezond gewicht en een goede conditie willen ontwikkelen. Als ervaringsdeskundige en professional op het gebied van persoonlijke verandering lanceert hij een vernieuwende methode die door iedereen gebruikt kan worden.
Images
Postma, Reinder - De gezonde routine Methode. Groei naar een blijvend gezond gewicht, een goede conditie en een hogere kwaliteit van leven.
J.M. v/d Meer Alphen aan den Rijn

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie J.M. v/d Meer.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec J.M. v/d Meer
  • Après votre commande vous et J.M. v/d Meer recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de J.M. v/d Meer
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • J.M. v/d Meer peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers