Titre

De zin van het leven ben je zelf / Het compromisloze bestaan van Jules Deelder

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789089750792

Éditeur

Just Publishers

Prix

15,00(Excl. toute livraison)

Détails

2020, 2e druk, ,352pp, paperback, nieuwstaat

Plus d'informations
Uitverkoopprijs
Anton Slotboom
Anton Slotboom (Rotterdam, 1980) is journalist, schrijver en presentator op radio en tv.De afgelopen jaren schreef hij volop boeken. TED, over de Rotterdamse partygoeroe Ted Langenbach, Onze Glorie, Voor Niemand Bang en Kampioen op Het Kasteel, over Sparta Rotterdam. Ook een groot deel van het officiële jubileumboek van diezelfde club, dat in 2013 verscheen, is van zijn hand. Bovendien werkte hij mee aan jubileumboeken van Feyenoord, PSV en concertgebouw De Doelen. Van 2014 tot 2016 was hij docent bij SKVR, Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam. Daar gaf hij les in journalistiek schrijven. Bovendien was hij jarenlang het gezicht van de wekelijkse societyrubriek Bubbels in AD Rotterdams Dagblad.
Alles van Anton Slotboom

Samenvatting
Aan de hand van interviews, fragmenten, tientallen nieuwe gesprekken met betrokkenen en intimi en vele uitgeplozen archieven reconstrueert schrijver Anton Slotboom het leven van de beroemdste Rotterdammer van Nederland.


De zin van het leven ben je zelf schetst zo een compromisloos leven, doorspekt met liefde voor Sparta, Rotterdam, jazz, drugs en rock 'n' roll. Het is een boek over een leven vol bijzondere gebeurtenissen. Van een Rotterdamse nacht met Jimi Hendrix tot het meesmokkelen van drugs naar Colombia in plaats van andersom. En van de ontstaansgeschiedenis van Deelders mooiste gedichten tot zijn eeuwige zoektocht naar die ene perfecte jazz-LP.


Jules Deelder, de zin van het leven ben je zelf is het allereerste boek dat over Deelders leven is geschreven. De titel is een citaat van hemzelf. Veel van zijn eigenzinnige levenswijsheden komen voor in het boek. Het is een eerbetoon aan Jules Deelder,


Anton Slotboom (1980) schreef voor Algemeen Dagblad, Nieuwe Revu en NRC. Hij maakt nu radio en televisie voor TV Rijnmond. Net als Deelder is hij Spartaan. Slotboom schreef vijf boeken over Sparta en schreef ook mee aan boeken over de Eerste Wereldoorlog, PSV en Feyenoord.
Images
Slotboom, Anton - De zin van het leven ben je zelf / Het compromisloze bestaan van Jules Deelder
Slotboom, Anton - De zin van het leven ben je zelf / Het compromisloze bestaan van Jules Deelder
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Huis van de Letteren.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Huis van de Letteren
  • Après votre commande vous et Huis van de Letteren recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Huis van de Letteren
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Huis van de Letteren peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers