Titre

Kg 200 onder valse vleugels / druk 1

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789067902144

Éditeur

Kadmos B.V.

Prix

5,00(Excl. toute livraison)

Détails

2002, Gebonden

Plus d'informations
De dreiging was echt. De vijand beschikte over een uiterst geheimzinnig eskader. De geallieerden wisten alleen de naam: KG 200.

Het begon met de vreemde verdwijning van een piloot in het Engelse Mersea. De geallieerde inlichtingendiensten drongen aan op een onderzoek om het mysterie op te lossen.

De ongelooflijke samenzwering die John Croasdell en de Amerikaanse luitenant-kolonel Gene Vandamme ontdekten bij een afgelegen bergmeer in het door de Duitsers bezette Noorwegen verbijsterde de geallieerden en zette hen aan tot tegenacties in Engeland, Rusland en bijna elk ander land in het bezette Europa. Het vond zijn dramatische hoogtepunt in een laatste, wanhopige luchtslag.

Het verhaal van KG 200 is even verbazingwekkend als meeslepend, maar het is écht gebeurd! KG 200 bestond inderdaad, en het was het best bewaarde geheim uit de Tweede Wereldoorlog. De eenheden binnen KG 200 wisten niet van elkaars bestaan en ze waren totaal onbekend aan de rest van de Duitse oorlogsmachine. Nu, zovele jaren later, zijn bijna alle gegevens over KG 200 'vernietigd' of 'zoek geraakt'.

KG 200; onder valse vleugels is een verhaal dat er om schreeuwde verteld te worden. En toch zijn er mensen, zelfs nu nog, die het liever geheim hadden gehouden.

DHL 4,50
Images
Gilman, J.D. & John Clive - Kg 200 onder valse vleugels / druk 1
De Boekenstapel Zutphen

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie De Boekenstapel.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec De Boekenstapel
  • Après votre commande vous et De Boekenstapel recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de De Boekenstapel
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • De Boekenstapel peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers