Titre

Full Disclosure

Auteur
Langue

anglais

ISBN

9781501172786

Éditeur

Simon & Schuster

Prix

10,00

Détails

Paperback, 341pp, goed,22,5x15,3x2,3

Plus d'informations
Van de voormalige opperrechter van Canada komt een meeslepende thriller met Jilly Truitt, een opkomende, jonge advocaat die wordt geconfronteerd met een zaak die dicht bij huis toeslaat. Een verschroeiende kijk op wat gerechtigheid betekent in de rechtbanken en op straat, Full Disclosure is perfect voor fans van Kathy Reichs, Louise Penny en Lisa Scottoline.

Als iedereen iets te verbergen heeft, is de waarheid de enige verdediging.

Er is niets dat Jilly Truitt leuker vindt dan het winnen van een zaak, vooral tegen haar voormalige mentor, aanklager Cy Kenge. Jilly heeft bagage, het residu van een donkere tijd in een reeks pleeggezinnen, maar dat is verleden tijd. Nu bouwt ze haar eigen criminele verdedigingsfirma op en maakt ze naam als een keiharde advocaat die bereid is risico's te nemen in de rechtszaal.

Wanneer de welvarende en raadselachtige Vincent Trussardi wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw Laura, stemt Jilly ermee in hem te verdedigen, ondanks voorspellingen dat de zaak een zekere verliezer is en waarschuwingen van haar naasten om uit de buurt van de familie Trussardi te blijven. Vastbesloten om te bewijzen dat iedereen ongelijk heeft, onderzoekt Jilly de dood van Laura, in de hoop een stukje bewijs te ontdekken dat de jury een redelijke twijfel kan doen ontstaan. In plaats daarvan wordt ze bij elke beurt geconfronteerd met vernietigend bewijs en niet-meewerkende getuigen. Iemand vertelt de waarheid niet, maar wie?

Met haar reputatie en het leven van Vincent op het spel, probeert Jilly het web van geheimen rond de moord op Laura te ontrafelen. Terwijl ze dieper graaft, ontdekt ze een verrassende openbaring die niet alleen de zaak, maar ook haar leven voor altijd zal veranderen.
Images
McLachlin, Beverley - Full Disclosure
't Boekhuis Venlo Venlo

't Boekhuis Venlo is een tweedehands boekwinkel die sinds 2013 bestaat.
't Boekhuis, gevestigd in een 16e eeuws monumentaal pand, biedt duizenden boeken: Geschiedenis, kunst, sport, literatuur, hobby, antieke boeken en nog veel meer.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie 't Boekhuis Venlo.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec 't Boekhuis Venlo
  • Après votre commande vous et 't Boekhuis Venlo recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de 't Boekhuis Venlo
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • 't Boekhuis Venlo peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers