Titre

Anubis en de Wraak

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Studio 100

Prix

8,50(Excl. toute livraison)

Détails

Hardcover Als nieuw

Plus d'informations
Alexandra Penrhyn Lowe (1974) is de (anonieme) auteur achter de immens populaire boeken bij de televisieserie Het Huis Anubis. Van deze boeken werden in totaal maar liefst 1 miljoen exemplaren verkocht.

Na haar studie geschiedenis en journalistiek werkte ze als redacteur voor televisie en tijdschriften (waaronder Linda.) en schreef ze de boeken en de dialogen van de tv-serie Het Huis Anubis. Ze schreef bovendien mee aan de scenario’s voor de beide Anubisfilms, nam de dialogen van de laatste K3-film voor haar rekening én was een van de schrijvers die aan de wieg stond van de jeugdserie Vrijland. Op bol.com vind je alle boeken van Alexandra Penrhyn Lowe, waaronder het nieuwste boek van Alexandra Penrhyn Lowe.
Alles van Alexandra Penrhyn Lowe
Toon minder
Samenvatting
Speciaal voor Appies verjaardag huren de Anubisbewoners een oud landhuis dat wordt verhuurd voor griezelfeesten. Als tijdens Appies horrorfeestje de klok twaalf slaat, begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Maar dan verdwijnt Kleine Robbie… Hoort het erbij? Of spookt het echt in huis?

Als ze tijdens hun zoektocht naar Robbie een voor een verdwijnen, denkt Appie dat er een wraaklustige vampier in het huis woont. De overgebleven bewoners gaan de strijd aan om hun verdwenen vrienden te redden. Maar zijn ze sterk en slim genoeg om Arghus te verslaan? Of gaan de vrienden van Het Huis Anubis voor altijd ten onder aan zijn wraak?
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers