Titre

Voedingsboek voor hardlopers [ isbn 9789491794025 ]

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789491794025

Éditeur

Paas Business Concepten. - sport hardlopen voeding gezondheid kookboek

Prix

14,50(Excl. toute livraison)

Détails

ingenaaide softc, 2015, 1ed, 188p, signatuur voorin (auteur??), verder uitstekende staat

Plus d'informations
Dit boek bevat interessante weetjes en tips over voeding en hardlopen. Daarnaast voedingsschema's voor zowel mannen als vrouwen in verschillende fases. Wat eet je nou in de voorbereidings- en afvalfase, de opbouwfase en de dagen voor een wedstrijd? En wat kun je ermee bereiken?
Als je de schema's volgt raak je kilo's kwijt, heb je meer energie, wordt je sterker en verbeteren je prestaties aanzienlijk. Dat heeft Jacob zelf ervaren. En inmiddels veel mensen met hem.
Na de lancering van zijn eerste boek in mei 2013 heeft Jacob ervaren dat de Willem Wortel methode enorm helpt om je prestaties te verbeteren op sportgebied. Voor hem was dat vooral hardlopen. Dat heeft geleid tot het ''Willem Wortel voedingsboek voor hardlopers''.
Willem Wortel is het alter ego van Jacob Paas, de auteur van dit boek. Hij is een sportieve 48-jarige man met zittend werk. Rond zijn dertigste levensjaar begon de worsteling met zijn langzaam maar hardnekkig groeiende buik. Hij heeft van alles geprobeerd om daar vanaf te komen. Daardoor heeft Jacob de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over voeding, de werking van het lichaam en de rol van bewegen. Met zijn opgedane kennis, in combinatie met zijn eigen ervaringen en die van anderen, heeft Jacob de Willem Wortel methode ontwikkeld. De kern van de methode is dat je zoveel mogelijk natuurlijke voeding neemt met een lage GI -waarde. Veel van de gebruikte producten zijn ''dicht bij huis'' en goed toepasbaar in een huishouden met meerdere personen.
Volgen van de methode zorgt ervoor dat je veel fitter wordt. Als bonus raak je ook nog eens zo goed als vanzelf gewicht kwijt. En er is voldoende ruimte om af en toe uit de bocht te vliegen.
Images
Wortel, Willem [= alter ego van Jacob Paas] - Voedingsboek voor hardlopers [ isbn 9789491794025 ]
Gevederde Kikker Leeuwarden

Als u na 24 uur nog geen reactie op uw bestelling gehad hebt, kijk dan in uw spamfolder of in de map 'verwijderde items', en/of neem opnieuw contact met mij op via: boekwinkeltjes [stel een vraag].
GEEN verpakkingskosten. Goed verpakken is meer dan een boek in een envelop schuiven. Met extra zorg zoals o.a. kartonnetjes om de hoeken komt een boek onbeschadigd bij de klant. Ik tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van mail-lite enveloppen (dopjesplastic). In enkele gevallen bied ik de klant keuze voor een gewone envelop, bijv. bij gewichts- of diktegrenzen. Klanten die uit milieuoverwegingen de voorkeur geven aan een gewone envelop worden verzocht dat duidelijk aan te geven bij 'Opmerking'.
Brievenbuspost: verzending volgens PostNL-tarieven.
Goedkoopste verzending van postpakketten tot 10 kilogram via DPD, AFHALEN bij een DPD-parcelpoint = 4,40 euro. THUISBEZORGD = 5,60 euro.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Gevederde Kikker.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Gevederde Kikker
  • Après votre commande vous et Gevederde Kikker recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Gevederde Kikker
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Gevederde Kikker peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers