Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre

Het Eagleton Zegel

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

The House of Books

Prix

5,00(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback 2010

Plus d'informations
Het Eagleton Zegel door Arjen Terpstra

de jonge felle Ier Niall Eagleton weet in 1315 op wonderbaarlijke wijze aan de dood te ontkomen op het slagveld bij de Shannon River. Bijna zevenhonderd jaar later wordt John Hamilton, telg uit het geslacht Eagleton en kandidaat-gouverneur van Montana neergeschoten. Hij overleeft, maar de ontmoeting met de dader, een vrouwelijke Eagleton, zal zijn leven volledig veranderen.

Nadat zij door de meedogenloze Engelsen van hun geboortegrond zijn verdreven, waaieren de Eagletons uit over de wereld. Hun bloed mengt zich met dat van Schotten, indianen en Friezen, maar Iers blijven ze. Ze werken, vechten, lijden en beminnen en worden voortgedreven door een onbenoembare hartstocht. Wat hen verbindt zijn de helften van het gebroken Eagleton-zegel - sleutel tot het familiekasteel - die moeten worden samengesmolten om het lot van de familie om te buigen.
John en Shay Eagleton, die het vege lijf weten te redden maar elkaar voorgoed uit het oog verliezen, John Hamilton, die zijn rusteloosheid niet kan intomen, Sinead van der Zee, die haar grote talent voor fotografie ondergeschikt maakt aan haar koppigheid; hun levens worden bepaald door het lot en de liefde. Zij spelen ieder hun eigen rol in de eeuwenlange zoektocht naar hun Keltische oorsprong, waarbij ze gesteund worden door de machtige adelaars, het symbool van hun familiewapen én het symbool van eeuwige trouw.
Images
Terpstra, Arjen - Het Eagleton Zegel
aesopus Deventer

Boeken worden niet opengeslagen verstuurd.

verzendkosten per envelop zijn op basis van kosten Post.nl

pakketpost
via DHL volgens tarieflijst € 5,45 naar servicepunt.
via DHL naar huisadres € 6,45

Pakketpost
via DPD volgens tarieflijst € 5,25 naar servicepunt
via DPD naar huisadres € 6,25

pakketpost
via Post.nl naar huisadres € 6,95

Ophalen alleen op afspraak

Nouveaux livres deaesopus

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers