Titre

Zo de ouden zongen - 75 jaar Historisch overzicht Harderwijks Mannenkoor 'De Veluwse zangers'

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Prix

18,00(Excl. toute livraison)

Détails

In goede staat

Plus d'informations
In 1998 bestaat het Harderwijks Mannenkoor "De Veluwse Zangers" 75 jaar. In de eerste helft van 1997 ontstond bij de propaganda-commissie van dit koor het idee een boek uit te geven waarin de geschiedenis van dit koor werd weergegeven. Er werden contacten gelegd en in september van datzelfde jaar gingen twee samenstellers aan de slag om dit idee uit te werken.

Er moest fotomateriaal en informatie opgezocht worden om juist de vroegste geschiedenis nog te kunnen vastleggen. De eerste notulen vanaf 1933 werden gevonden, geschreven in oude schoolschriften. Hiermee kon wel een start worden gemaakt. Oude foto's bleken niet gemakkelijk te vinden. Een uitkomst was de heer H(erman) Buma. - Hij was het enige ons bekende koorlid uit de beginjaren. In zijn bezit waren foto's en mappen met krantenknipsels uit die periode. Ons verzoek aan de koorleden en via de pers om meer informatie of foto's werd wel beloond.

De periode na 1950 werd ruimschoots van foto's voorzien. Mappen en albums werden ons aangereikt met interessant materiaal. Meestal bruikbaar, maar ook wel eens met een inhoud niets met het koor te maken had, maar in zo'n map terecht was gekomen. Zo'n vondst willen u niet onthouden en met toestemming van de betrokkenen is het hierna afgedrukt.

Er is veel medewerking gekregen. Wij zijn diegenen die ons behulpzaam zijn geweest dankbaar. Graag hadden wij meer tijd gehad om deze geschiedenis vast te leggen. De ons toegestane periode tot juni 1998 hebben wij volop benut om toch nog een lees- en kijkboek aan u te kunnen presenteren. Wij hebben geprobeerd aan de hand van al die informatie gegevens in woord en beeld een overzicht te geven van een koor dat -roerige tijden heeft meegemaakt maar steeds weer naar buiten kon treden met boeiende concerten om vele liefhebbers van hun zangkunst te laten genieten. 75 Jaar Harderwijks Mannenkoor "De Veluwse Zangers" was de aanleiding en dit is het resultaat.
Images
Diverse - Zo de ouden zongen - 75 jaar Historisch overzicht Harderwijks Mannenkoor 'De Veluwse zangers'
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Doornweerdje.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Doornweerdje
  • Après votre commande vous et Doornweerdje recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Doornweerdje
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Doornweerdje peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers