Titre

Dromen over Sabang

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789090043777

Éditeur

Koning - Van Der Veen M

Prix

6,00(Excl. toute livraison)

Détails

2002, paperback

Plus d'informations
Toen in 1981 mijn eerste artikel in het maritiem maandblad 'de Blauwe Wimpel' geplaatst werd, was het de toenmalige hoofdredacteur, Anthony van Kampen die in de introductie-column erbij schreef: 'Zij droomt ervan nog eens een boekje over Sabang te schrijven'.

Nu, 10 jaar later is het dan toch zover. In 1990 was ik eindelijk in de gelegenheid naar Indonesië terug te keren en Sabang te bezoeken. Naar aanleiding daarvan schreef ik een stukje in het Indisch tijdschrift de 'Moesson' en zette er hoopvol mijn telefoonnummer bij met het verzoek om reacties over Sabang voor het boek dat ik zou willen schrijven. De reacties waren boven verwachting, zodat ik na vele gesprekken her en der in 't land aan de slag kon gaan.

Mijn dank gaat uit naar hen waarmee ik dierbare herinneringen ophaalde, naar de velen die foto's en briefkaarten ter beschikking stelden en die mij op de hoogte brachten van de periode na mijn vertrek in 1930. Kortom, dank aan de Sabanggangers. Ik dacht dat ik zowat de enige was die, wellicht wat overdreven en door kinderogen gezien, lyrisch over mijn Sabangtijd droomde, maar uit al die gesprekken is mij één ding duidelijk geworden: de mensen die er gewoond hebben, antwoordden allemaal, van jong tot zeer oud: Sabang? Het was de mooiste tijd van mijn leven!!

Van dit prachtige eiland heb ik getracht een indruk te geven. De natuur is er overweldigend mooi en het bergmeertje Anak Laut ligt er nog steeds als een glanzende parel gevat in het groen van haar krater.
Images
Koning Van Der Veen - Dromen over Sabang
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Doornweerdje.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Doornweerdje
  • Après votre commande vous et Doornweerdje recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Doornweerdje
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Doornweerdje peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers