Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre
De Thaise Keuken . ( Ruim 250 Authentieke recepten . ) Thais koken is een van de nieuwste culinaire trends. Dat is niet verwonderlijk, want geen keuken is zo verrassend en zo kleurig en geurig als de Thaise keuken. -
Auteur
Lan , Kwee Siok
Langue
néerlandais
ISBN
9789055011674
Éditeur
Bzztôh , 2007
Prix
€ 7,50(Excl. toute livraison)
Détails
Zeer nette paperback, , 436 pag. , vaag ezelsoortje kaft, lijkt ongebruikt
Plus d'informations
Thais koken is een van de nieuwste culinaire trends. Dat is niet verwonderlijk, want geen keuken is zo verrassend en zo kleurig en geurig als de Thaise keuken. En denk niet dat Thais eten alleen heet is: de vele smaaknuances zullen uw tong (èn uw hart) beroeren. Probeert u bijvoorbeeld eens TOM YAM GUNG (kruidige garnalensoep), PLA PRIAW WAN (vis in zoet-zure saus), KAENG KHIAW KAI (kokos-kipcurry) of NEUA PAD PRIK (rundvlees met chili uit de wok). In DE THAISE KEUKEN staan recepten voor beginners en voor gevorderden. U komt er zowel smakelijke, snelle maaltijden in tegen als suggesties voor een uitgebreid buffet. Thaise ingrediënten zijn bij ons goed verkrijgbaar: achter in het boek treft u een lijst met verkoopadressen aan. Om het u nog makkelijker te maken, heeft Kwee Siok Lan eveneens aandacht besteed aan vervangende
Over de Thaise keuken verscheen al een stroom van kookboeken. Dit boek onderscheidt zich van de rest door het hoge gehalte aan informatie. De auteur bespreekt Thailand als toeristische trekpleister met alle voors en tegens, de geschiedenis, geografie, klimaat en de bevolking, taal en de moeilijkheid van de transcriptie van Thaise teksten, het boeddhisme, de positie van de monniken en de invloed van de godsdienst op gedrag en denkpatronen. De Thaise eetcultuur, regionale verschillen, kookmethoden, kookgerei, feestgerechten, een uitgebreide toelichting bij specifieke Thaise ingrediënten, het samenstellen van een Thais menu, het maken van eenvoudige versieringen en tot slot weer een lijst van ingrediënten, toegelicht en met verwijzing naar specifieke recepten. De receptuur volgt hierna, de ingrediënten vet gedrukt, de handelingen puntsgewijs, vaak gevolgd door een tip of specifieke produktinformatie in een omlijnd kader. Geïllustreerd met zeven kleurenfoto's en verduidelijkende of sfeervolle pentekeningen. Tot slot een alfabetische receptenindex en een uitgebreide lijst van Aziatische/Surinaamse winkels in Nederland. Uitstekend, begrijpelijk en inspirerend.
Over de Thaise keuken verscheen al een stroom van kookboeken. Dit boek onderscheidt zich van de rest door het hoge gehalte aan informatie. De auteur bespreekt Thailand als toeristische trekpleister met alle voors en tegens, de geschiedenis, geografie, klimaat en de bevolking, taal en de moeilijkheid van de transcriptie van Thaise teksten, het boeddhisme, de positie van de monniken en de invloed van de godsdienst op gedrag en denkpatronen. De Thaise eetcultuur, regionale verschillen, kookmethoden, kookgerei, feestgerechten, een uitgebreide toelichting bij specifieke Thaise ingrediënten, het samenstellen van een Thais menu, het maken van eenvoudige versieringen en tot slot weer een lijst van ingrediënten, toegelicht en met verwijzing naar specifieke recepten. De receptuur volgt hierna, de ingrediënten vet gedrukt, de handelingen puntsgewijs, vaak gevolgd door een tip of specifieke produktinformatie in een omlijnd kader. Geïllustreerd met zeven kleurenfoto's en verduidelijkende of sfeervolle pentekeningen. Tot slot een alfabetische receptenindex en een uitgebreide lijst van Aziatische/Surinaamse winkels in Nederland. Uitstekend, begrijpelijk en inspirerend.
Images
Ankerboek
Uithuizermeeden
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.