Titre

Nieuwetijdskinderen / het intuitieve kind in gezin, onderwijs en hulpverlening

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789020282368

Éditeur

AnkhHermes, Uitgeverij - paperb.

Prix

3,00(Excl. toute livraison)

Détails

2001, tweede druk 175pp, i.g.st.

Plus d'informations
Samenvatting
Nieuwetijdskinderen 1e druk is een boek van Carla Muijsert-Van Blitterswijk uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789020282368

De kinderen van deze tijd zijn 'anders'. We kunnen er immers niet langer omheen dat steeds meer kinderen met hun uitspraken en handelingen ons iets proberen duidelijk te maken.
De eigenschappen en gedragsuitingen die ze laten zien horen bij een spiritueel mensbeeld. Ze maken ons duidelijk dat ze eerder vanuit hun intuïtie dan vanuit een verstandelijk beredeneren leven en dat ze zich heel bewust zijn van zichzelf. Dit boek gaat over de vraag wat dit precies betekent.
De kinderen van vandaag passen niet altijd in ons maatschappelijk model. Als we dit wel van hen verwachten, zijn daar consequenties aan verbonden. Zo vallen steeds meer kinderen in het onderwijs met leer- en gedragsproblemen buiten de boot.
Ze komen in de hulpverlening terecht met verschijnselen van dyslexie, ADHD of autisme. We zien dus de groep 'probleemkinderen' met de dag groter worden, terwijl we juist zulke mooie kinderen hebben!
Carla Muijsert is medeoprichtster en bestuurslid van het Platform Nieuwetijdskinderen. Ze gebruikt haar ervaringen als moeder, therapeut en woordvoerder van het Platform om op een concrete wijze woorden te geven aan wat veel mensen bij hun kinderen, maar ook in zichzelf, herkennen.
Ze geeft duidelijk uitleg over hoe intuïtieve mensen de wereld ervaren, welke kwaliteiten ze hebben en hoe ze in de problemen kunnen komen. Doordat bij ieder onderdeel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk gegeven worden, biedt het veel praktische mogelijkheden om op andere manieren met kinderen om te gaan en is het voor een breed publiek toegankelijk.
Images
Muijsert-van Blitterswijk, Carla - Nieuwetijdskinderen / het intuitieve kind in gezin, onderwijs en hulpverlening
Achterboek Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Achterboek.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Achterboek
  • Après votre commande vous et Achterboek recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Achterboek
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Achterboek peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers