Titre

Mandala's / een schilder- en meditatieboek

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789055133635

Éditeur

Verba - paperb. (zie scan 2)

Prix

3,50(Excl. toute livraison)

Détails

2000, 144pp, niet beschreven keurig boek

Plus d'informations
Samenvatting
Mandala's hebben hun oorsprong in het hindoeïsme en het boeddhisme en zijn een uitstekend hulpmiddel bij meditatie. Een mandala is een afbeelding van het universum, een verzamelpunt van krachten en goden.
Mandala's vervullen al vele honderden jaren een rituele rol in China, japan en Tibet, maar sinds enkele jaren begint het Westen ook hun genezende en vormende kracht te ontdekken. Wie een mandala schildert en aanschouwt, krijgt vanzelf harmonie en innerlijke rust. Dit boek geeft u de mogelijkheid de helende krachten van de mandala zelf te ontdekken.U zult zich voortaan beter kunnen concentreren en een grotere innerlijke eenheid ervaren.
Recensie(s)
Dit mooie vierkante mandalaboekje is een co-productie van twee dames. Kluth heeft het voorwoord geschreven en de mandala's getekend, Schmidt heeft er bijpassende teksten bij gezocht en geschreven. In het voorwoord wordt kort uitgelegd wat mandala's zijn, hoe het tekenen, kleuren en schilderen ervan het psychisch evenwicht van zowel volwassenen als kinderen kan bevorderen, en waarom juist voor deze eenvoudige mandalapatronen van klein formaat is gekozen. Dankzij de eenvoud en het formaat van deze mandala's, zien zij er heel aansprekend uit. Zij vragen er gewoon om gekleurd of geschilderd te worden. De voorbeelden aan de binnenkant van de omslag zijn zo mooi, dat de lezer daarmee bijna niet kan wachten. Het papier is geschikt voor waterverf, maar de mandala's laten zich uiteraard ook prima kopiëren. Voor de teksten is uit zowel Oosterse als Westerse filosofie en wijsheid geput, uit zowel verleden als heden. Schmidt laat zich vooral inspireren door het Tibetaans boeddhisme. Er is duidelijk naar gestreefd tekst en tekening een eenheid te laten vormen, wat meestal ook goed gelukt is. De vertaling had wat losser gekund. Een mandalaboekje voor iedereen die zich niet te oud voelt om te kleuren of te waterverven.
Images
Kluth, R., Schmidt, A. - Mandala's / een schilder- en meditatieboek
Kluth, R., Schmidt, A. - Mandala's / een schilder- en meditatieboek
Achterboek Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Achterboek.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Achterboek
  • Après votre commande vous et Achterboek recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Achterboek
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Achterboek peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers