Titre

Pesten, gedaan ermee! / druk 1

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789075640014

Éditeur

Jeugd en Vrede vzw

Prix

9,50(Excl. toute livraison)

Détails

179pp, paperback, prima conditie

Plus d'informations
Matthias heeft een moeilijke tijd achter der rug, maar kan er nu over praten, ook op school. De opluchting die hij voelt, staat in schril contrast met de angst en de spanning die hem maandenlang gevangen hield.

Recensie(s)
Ondersteund door een aantal leesvoorbeelden en praktijkervaringen op het gebied van 'pesten' wordt een beeld geschetst van het onderwerp pesten, de pesters, de gepesten en hun omgeving. Tegelijkertijd wordt er kritisch ingegaan op vooringenomen standpunten als: Wie van zich afbijt, wordt nooit gepest, Van een pesterijtje af en toe krijgt een kind karakter en/of Bij ons wordt niet gepest! Pestgedrag wordt nauwkeurig geanalyseerd en van denkkaders (profielen) voorzien. De informatie is voor iedereen gemakkelijk te lezen en kent als zinvolle uitbreiding op de meeste andere publicaties rond dit thema het belangrijke hoofdstuk 'Bemiddeling'. De vormgeving is overzichtelijk en tegelijkertijd opvallend door kleurgebruik en de vele tabellen, schema's en kleurenfoto's die de tekst afwisselen. Dit boek kwam tot stand in nauwe samenwerking van een journaliste met een op dit terrein deskundige leraar, op uitnodiging van de stichting Jeugd & Vrede (Belgie) en Stichting Vredeseducatie (Nederland). Met nuttige tips voor ouders, jeugdwerkers, leerkrachten. Het is jammer dat deze tips zich alleen op Belgie richten. Een boek dat op gemakkelijke wijze handreikingen biedt voor ieder die binnen opvoeding met dit vervelende fenomeen te maken krijgt.
(Biblion recensie, Mart Seerden)
Images
Deboutte, G. - Pesten, gedaan ermee! / druk 1
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Kringloop Kampen.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Kringloop Kampen
  • Après votre commande vous et Kringloop Kampen recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Kringloop Kampen
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Kringloop Kampen peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers