Titre

Goed genoeg Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789029573917

Éditeur

Arbeiderspers, De

Prix

10,00

Détails

2010 / paperback / 358 pag. / 500 gram / gelezen en in goede staat

Plus d'informations
Hoogopgeleid, ambitieus, moeder van een prachtige zoon, en… single. Als Lori Gottlieb op haar veertigste nog steeds de ware niet gevonden heeft, kijkt ze om zich heen en ziet dat meer hoogopgeleide vrouwen in dezelfde situatie verkeren als zij. Ze vraagt zich af: 'Waar is het misgegaan?' De echtgenoten van haar vriendinnen mogen dan niet altijd perfect zijn, het zijn beslist wel goede vaders en echtgenoten, dus doen zij en haar lotgenoten misschien gewoon te moeilijk?

Gottlieb gaat niet over een nacht ijs. Zij raadpleegt relatiebemiddelaars, dating coaches, gedragseconomen, neuropsychologen, sociologen, relatietherapeuten, scheidingsadvocaten en geestelijken, getrouwde en ongetrouwde vrouwen (tussen de twintig en zestig)… en komt tot verrassende ontdekkingen waar alle vrouwen iets aan kunnen hebben: degenen die de boot dreigen te missen, zij die de boot al hebben gemist en vrouwen die een oude boot hebben en daarover klagen.

Recensie(s)
De auteur, medicus, journaliste en publiciste, schreef in de Verenigde Staten een drietal boeken. Dit is haar eerste titel die in het Nederlands is vertaald. Gottlieb, zelf ongewenst alleenstaande moeder, ervaart dat de zoektocht van hoogopgeleide vrouwen naar de juiste partner nogal eens op niets uitloopt. Ze interviewde vrouwen en sprak met deskundigen zoals gedragsonderzoekers, psychologen en relatietherapeuten over dit probleem. Ook doet ze verslag van haar sessies bij een relatiecoach. De achtergrond van dit gegeven is dat veel vrouwen hun eisen in de liefde onrealistisch hoog stellen en op zoek zijn naar de prins op het witte paard. Om succesvol te zijn in de liefde zouden ze echter meer realistische keuzes moeten maken en hun aandacht beter kunnen richten op iemand die goed genoeg is en die werkelijk bestaat. Een scherpzinnig en - door de vele voorbeelden - plezierig leesbaar boek over een onderwerp dat veel vrouwen zal aanspreken.
Images
Gottlieb, Lori - Goed genoeg  Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn
Gottlieb, Lori - Goed genoeg  Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn
Gottlieb, Lori - Goed genoeg  Waarom de ware niet volmaakt hoeft te zijn
Koos Tak Zevenaar

Veel literatuur, filosofie, kunst en wetenschap voor den mensch.

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT (woorden vervliegen, het geschreven woord blijft)



Posttarieven 2024:

NEDERLAND:

Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:

- 100 gram tot 2 kilo € 3,85

Pakketpost via postnl: € 7,70 (tot 10 kilo)

Verzending via DHL ook mogelijk.



Buitenland:

BELGIË: € 8,15 via DPD

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Koos Tak.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Koos Tak
  • Après votre commande vous et Koos Tak recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Koos Tak
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Koos Tak peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers