Titre

Ruim baan / Belevenissen op de Drafbaan Groningen

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789033005947

Éditeur

Uitgeverij Noorhoek, 2007

Prix

20,00(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback, 64 bladzijden

Plus d'informations
De paarden glanzen in de late middagzon, je ruikt het gras, er is bier en frisse lucht, er zijn hamburgers en broodjes, de koersen beginnen om vier uur, precies de tijd dat de meeste harde werkers het op vrijdagmiddag wel zo'n beetje gehad hebben.
En het mooiste: er is spanning. De mensen die denken dat ze niet zoveel met paarden hebben, moeten voor de grap eens een gokje wagen. Hoeft niet voor een vermogen. Ook als je vijf euro inzet, kijk je ineens heel anders naar zo'n race. En naar de paarden. En weet je niet op welk paard je moet gokken? Gok dan gewoon op de favoriet. Snap je de spelregels niet? Vraag maar aan iemand in het publiek, de sfeer is zeer ontspannen. Los van de doodenkele zonderling die met z'n verkeerde been uit de baarmoeder is gestapt, zal iedereen je willen helpen. De trainers, pikeurs en de paarden zijn de echte helden. Stoere meiden, oude stoempen. Zij moeten de dieren verzorgen en trainen en zorgen dat ze uiteindelijk als eerste over de meet komen. Een hard, maar mooi bestaan.
Dagblad van het Noorden volgde deze helden in het seizoen 2006. Meevallers en tegenslagen, lief en leed, in woord en beeld.
Images
Sparidaens, Corné & Bram Hulzebos - Ruim baan / Belevenissen op de Drafbaan Groningen
Leesluis Nuis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.

Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.

We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.

De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Leesluis.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Leesluis
  • Après votre commande vous et Leesluis recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Leesluis
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Leesluis peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers