Titre

Let Go Bas Jan Ader

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789462261090

Éditeur

Lecturis

Prix

15,00

Disponible

13 copies

Détails

geïllustreerde biografie met aparte katern met werken van Bas Jan Ader, geheel nieuw, nog in plastic

Plus d'informations
De waardering voor het werk van Bas Jan Ader (1942-1975) is sinds zijn verdwijning tijdens een solozeiltocht op de Atlantische Oceaan in 1975 alleen maar toegenomen. Vandaag wordt hij beschouwd als een van de belangrijkste Nederlandse kunstenaars van de twintigste eeuw.
Marion van Wijk, zelf kunstenaar/performer, doet al jaren onderzoek naar leven en werk van Ader. Met dichter Koos Dalstra bezocht ze locaties die van belang waren in het leven van de conceptueel kunstenaar, zoals Groningen waar hij is geboren, Los Angeles waar hij van 1962 tot 1975 woonde en Chatham (Cape Cod)
van waaruit hij met zijn zeilboot vertrok. Ook sprak ze familieleden, vrienden en collegakunstenaars - zoals Ger van Elk - die veel nieuwe feiten naar voren brachten. Tijdens het schrijven was er nauw contact met Mary Sue Andersen, de weduwe van Ader, met wie aan het eind van het boek een interview is opgenomen.
Dit alles levert een prachtig boek op. Geen feitelijke biografie van Ader, omdat die door zijn talrijke reizen nogal wat hiaten vertoont, maar een 'biografiek', waarin getekende beelden een belangrijke plek innemen. In een apart katern wordt het belangrijkste werk van Bas Jan Ader afgebeeld.
Images
Marion van Wijk - Let Go Bas Jan Ader
Shopgirl Amsterdam

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Shopgirl.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Shopgirl
  • Après votre commande vous et Shopgirl recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Shopgirl
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Shopgirl peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers