Titre

Onze beide Werelden

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Ankh Hemmes

Prix

27,50(Excl. toute livraison)

Détails

Hardcover in zeer goede staat

Plus d'informations
Bewijzen voor een leven na de dood biedt dit boek niet. Het is wel een overtuigende visie op het leven op aarde en aan gene zijde. Onze opdracht hier is het bannen van haat uit de wereld en liet verspreiden van liefde. Als we aan de andere zijde arriveren, moeten we verder leven met wat we er op aarde van gemaakt hebben. Dat is de kern van de boodschap die hogere intelligenties aan ons doorgeven. Werken voor een ander is bouwen aan jezelf. Tal van levensvragen worden in deze uitgave beantwoord: wat de zin is van dit leven, wat reïncarnatie is, hoe het leven aan gene zijde er uit ziet, de aardse begrippen ruimte en lijd, toeval, tweelingzielen en toekomstvoorspellingen. Alle antwoorden en raadgevingen zijn bedoeld om ons te helpen aan onszelf te werken en daardoor aan een nieuwe wereld.
Toon minder
Recensie(s)
Middels de antwoorden die de schrijver van zijn overleden vader ontvangen heeft, probeert hij tal van levensvragen en vragen over het leven na de dood te beantwoorden. De kern van het boek is samen te vatten in: als je werkt voor een ander, dan bouw je aan jezelf. De aarde wordt hierbij als een korte trainingsperiode voor gene zijde gezien. "Bewijzen" voor een leven na de dood levert dit boek natuurlijk niet. Wel een samenhangende filosofie. Doordat het de stof vrij eenvoudig behandelt neigt het naar oppervlakkigheid. De milde toon maakt het prettig leesbaar. Duidelijk lettertype.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers