Titre

Calculus |

Auteur
Langue

anglais

Éditeur

McGraw-Hill Book Company Inc. New York Toronto London 1953

Prix

90,00(Excl. toute livraison)

Détails

Gebonden in linnen. linnen met beschadigingen. Naam -klein- in pen op schutblad. 565 pagina's. Geïllustreerd

Plus d'informations
In de presentatie wordt veel gebruik gemaakt van materiaal uit de natuurkunde en techniek. De bewegingswetten van Newton, het principe van Archimedes, potentiële en kinetische energie, het principe van het behoud van energie, het buigen van stralen, het afkoelen van lichamen, de vloeistofstroom uit tanks, zwaartekracht en vele andere toegepaste onderwerpen komen aan bod. Stellingen en hun beperkingen worden zorgvuldig vermeld en waar mogelijk worden volledige bewijzen gegeven.
In een poging om een ​​zo groot mogelijke duidelijkheid te krijgen, is te allen tijde rekening gehouden met de student. Waar mogelijk is de student, in voetnoten en tussen haakjes, van tevoren op de hoogte gesteld wat de doelstellingen van elke discussie waren, waarom een ​​bepaalde methode wel of niet werd gebruikt en welke praktische en theoretische valkuilen er waren en hoe die te ontwijken. Dit heeft geleid tot een wat minder stijve stijl dan die in wiskundeteksten gebruikelijk is.
Voor zover de ruimte het toelaat, zijn in elke ontwikkeling alle stappen meegenomen. In het bijzonder worden voorbeelden die zijn begonnen als illustraties ten behoeve van de student altijd volledig uitgewerkt. Om de student te helpen bij het ordenen van de stof, begint elk hoofdstuk met een inleidend gedeelte waarin het uit te voeren werk wordt geschetst en de relatie met het voorgaande wordt aangegeven. Evenzo eindigt elk hoofdstuk met een samenvattend gedeelte waarin de belangrijke resultaten van het hoofdstuk worden samengebracht en hun invloed op het komende werk wordt aangegeven.
Verder is er als hulpmiddel voor de student , een appendix waar naast een uitgebreide dekking van recensiemateriaal uit de meetkunde, algebra, trigonometrie en analytische meetkunde, er een woordenlijst is met een aantal wiskundige en fysieke termen die worden gebruikt maar niet anders zijn gedefinieerd waar in de tekst.
Images
Wylie Clarence Ray - Calculus |
Wylie Clarence Ray - Calculus |
Wylie Clarence Ray - Calculus |
Ezelsoor Breda Breda

Wij hebben in 2020 besloten, om na 38 jaar, met onze fysieke winkel in de Veemarktstraat te stoppen en het wat rustiger aan te gaan doen. Wij hebben 1 maart 2021 onze deuren gesloten. Wij houden ons nu nog alleen bezig met de onlineverkoop van het aparte, leuke, en interessante tweedehandse en antiquarische boek.
Wij verzenden onze boeken in Nederland via PostNL (pakketpost €7.95/brievenbuspakket €4.95)

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ezelsoor Breda.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ezelsoor Breda
  • Après votre commande vous et Ezelsoor Breda recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ezelsoor Breda
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ezelsoor Breda peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers