Titre

De tandarts aan de leiding

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789031351541

Éditeur

Bohn Stafleu van Loghum

Prix

24,95(Excl. toute livraison)

Détails

2007, 160pp, Paperback / softback 3.80 verzk

Plus d'informations
De praktijkvorm waarin de tandarts met één enkele assistente werkt verliest terrein. In razend snel tempo ontstaan er allerlei praktijkvormen met meerdere medewerkers. Door deze veranderingen in organisatievormen en organisatiegrootte in tandartsenpraktijken nemen nut en noodzaak van gestructureerd leidinggeven toe.

Tandartsen worden vaak niet opgeleid om leiding te geven aan hun personeel. Bijna elke beginnende tandarts moet zelf uitvinden hoe hij het beste met zijn assistente kan omgaan. Vaak loopt het proces van leidinggeven goed, maar soms ook niet en dan heeft iedere betrokkene, tandarts en assistente, daar last van. Het boek De tandarts aan de leiding gaat in op deze problematiek en biedt tandartsen handvatten.

De tandarts aan de leiding gaat over leidinggeven: de functionele interactie tussen een leidinggevende en een medewerker. In het theoretische perspectief zijn bestaande theorieën op het gebied van leidinggeven opnieuw geordend en samengevat. Daarnaast wordt ingegaan op het leidinggeven in de praktijk.

Het uitgangspunt voor het boek vormen de trainingen die de auteur heeft gegeven aan tandartsen en de reactie van de deelnemers.

Voor wie?
De tandarts aan de leiding is geschreven voor tandartsen en tandheelkundestudenten.
Images
Ranzijn, Erik - De tandarts aan de leiding
Ranzijn, Erik - De tandarts aan de leiding
Ranzijn, Erik - De tandarts aan de leiding
Lillith Kockengen

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Lillith.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Lillith
  • Après votre commande vous et Lillith recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Lillith
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Lillith peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers