Titre

Gesprekken met Paulus, 1989-1992 / een weg naar vrede, harmonie en heelheid van de schepping

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789065560247

Éditeur

Sigma & De Ster

Prix

5,00(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback, in zeer goede staat

Plus d'informations
Dit boek is door channeling, d.w.z. het schrijven door inspiratie, ontstaan. De auteur van de teksten maakt zich bekend als de vroegere apostel Paulus. Kern van zijn boodschap is dat een nieuwe aarde bezig is geboren te worden, dat de oude wereld van oorlog, ziekte en disharmonie ten onder zal gaan en dat Christus als kracht komt om de hele mensheid te bezielen.
Dit boek richt zich met name tot mensen binnen de traditioneel christelijke kerken.
Dr.Joanne Klink schreef het voorwoord en diverse commentaren bij de tekst.

De auteur, vertrouwd met het occulte milieu, heeft doorgevingen ontvangen van een persoonlijkheid die zich de apostel Paulus noemt. In zijn mededelingen van gene zijde spreekt hij over vrede, liefde, verdraagzaamheid, God in de mens, de Christus, verandering, komende nieuwe tijd, etc. Bij de doorgevingen zijn bijbelteksten gezocht, soms toelichtingen gegeven en vragen gesteld aan Paulus door de theologe J. Klink (die eveneens de inleiding schreef). Verder zijn er positieve reakties van lezers opgenomen. De boodschap in deze doorgevingen stemt overeen met de in modern-esoterische kring gangbare opvattingen; de invloed van de - oudere - theosofie is herkenbaar. Hoewel de auteur van mening is dat Paulus door haar sprak, is er geen reden deze uitspraak als objektief waar te beschouwen. Inhoudelijke overeenkomsten met de bijbelse Paulus zijn er nauwelijks. We kunnen konstateren dat het boek een aantal niet te diepgravende, vrij algemene esoterisch-theosofische opvattingen over mens en wereld biedt. Er bestaat echter interessantere en diepere doorgevingsliteratuur.
(Biblion recensie, R. Kranenborg.)
Images
Hoogeveen, J. - Gesprekken met Paulus, 1989-1992 / een weg naar vrede, harmonie en heelheid van de schepping
Queeste Assen

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Queeste.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Queeste
  • Après votre commande vous et Queeste recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Queeste
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Queeste peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers