Titre

Vuur uit de Hemel / dageraad van een Gouden Tijdperk

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789075636512

Éditeur

Bet-Huen Books

Prix

8,50

Détails

2005, 295pp, Paperback / softback

Plus d'informations
Verlichting kan worden gedefinieerd als IN EENHEID KOMEN. Hoewel in de gangbare opvatting ¿Verlichting¿ alleen kan worden verworven en verdiend door jaren van meditatie en inspanning, stelt de Indiase avatar KALKI dat Verlichting kan worden ontvangen als een geschenk door middel van een neuro-biologische verschuiving in onze hersenen. Hij noemt zichzelf een ¿technicus¿ die weet hoe dat in zijn werk gaat en anderen kan leren datzelfde te doen. Volgens eigen zeggen is zijn missie in deze wereld om verlichting beschikbaar te stellen. De neuro-biologie van de verlichte staat vormt een morfogenetisch veld en zal zich, als het door een kritische hoeveelheid mensen worden gedragen, snel over de hele planeet kunnen verbreiden.

Kiara Windrider beschreef zijn ingrijpende ervaringen rond deze neuro-biologische verschuiving door Kalki, en interviewt Kalki in dit boek met een aantal fundamentele vragen. ¿Wij gaan een Gouden Tijdperk binnen,¿ stelt Kalki, ¿en verlichting is onze collectieve bestemming¿. ¿Verlichting is eenvoudig, en iedereen zou verlichting moeten bereiken¿. Dit boek kan daartoe een aanzet zijn.
Recensie(s)
Na een jarenlange zoektocht binnen diverse gemeenschappen naar geestelijke verlichting heeft de auteur in Zuid-India een ashram ontdekt die wordt geleid door een gerealiseerd mens. Sri Kalki Bhagavan, de stichter van de Golden Age Foundation, wordt beschouwd als de levende avatar (= een goddelijkheid in menselijke vorm), die, tezamen met zijn echtgenote, zijn volgelingen op het spirituele pad begeleidt naar een nieuw gouden tijdperk, dat rond 2012 moet aanbreken. In speciale trainingen (diksha's) wordt gewerkt aan het transformeren van het bewustzijn. De auteur schetst kort en bondig zijn reis naar verlichting. Hij geeft anderen de ruimte om hun ervaringen te beschrijven. Een diepgaand gesprek met Bhagavan besluit dit boek over een leer, die verwant is aan de advaita-vedanta. Tussen de tekst zijn gedichten opgenomen waarin de auteur zijn verbondenheid met de kosmos verwoordt. Naast een verklarende woordenlijst zijn er onder meer bijlagen over eeuwigheid, verlichting en de hersenen, en de ziel en de hersenen. Gedrukt in blauwe inkt. Bevat afbeeldingen van Bhagavan en diens echtgenote.
Images
Windrider, K. - Vuur uit de Hemel / dageraad van een Gouden Tijdperk
Windrider, K. - Vuur uit de Hemel / dageraad van een Gouden Tijdperk
Arcturus Beek

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.

Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.

Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||

Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Arcturus.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Arcturus
  • Après votre commande vous et Arcturus recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Arcturus
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Arcturus peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers