Titre

100 Plekken op de wereld die je gezien moet hebben

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Prometheus

Prix

18,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback in zeer goede staat

Plus d'informations
Een afgelegen blokhut in Alaska; zwemmen met roggen in de Stille Zuidzee; Petra, de uit rotsen gehouwen stad in Jordanië; slapen in een vuurtoren in Australië; jezelf tot geisha transformeren in Japan; karate met monniken in Korea; een skipiste op het zuidelijkste punt op aarde: het is een kleine greep uit de meest bijzondere plekken die Floortje Dessing de afgelopen jaren heeft bezocht.
Floortje Dessing selecteerde 100 van de volgens haar meest bijzondere plekken op aarde: van hotels en natuurparken tot stranden en woestijnen. In 100 wereldplekken zijn ze verzameld. Met haar enthousiasme weet Floortje Dessing alle twijfelaars te overtuigen: dit zijn plekken die je gezien moet hebben in je leven. 100 wereldplekken is dan ook het boek om mee te nemen op vakantie of om ideeën op te doen voor onvergetelijke reizen. Dus aarzel niet langer: pak je koffer en ga eropuit!
Floortje Dessing is producente/presentatrice van het tv-programma Yorin Travel. Voor haar werk reist ze de hele wereld over. De afgelopen jaren bezocht ze zo'n 70 landen. Dessing is ambassadeur van de stichting Max Havelaar die ervoor zorgt dat producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar een onderwijsproject in samenwerking met deze stichting.
Recensie(s)
Alfabetisch geordende verzameling van honderd bijzondere plekken op aarde die een bezoekje waard zijn volgens Floortje Dessing, producente/presentatrice van het tv-programma Yorin Travel en nu werkzaam bij Llink: te beginnen met een wildernislodge in Alaska en eindigend met vakantieland Zwitserland. Daartussendoor beschrijvingen van - Floortjes belevenissen en activiteiten op - 98 andere bijzondere wereldplekken. Vlot varen in Zweden of Laos, kamperen in het Krugerpark, pizza's eten in Napels, een hondensledetocht maken in Groenland, een bezoek aan een Ierse pub of een township in Kaapstad, een cursus oosterse vechtkunst volgen bij Koreaanse monniken, carnaval in Trinidad, een reis met de Trans-Siberie Express en een jungletocht in Suriname, logeren in een spookkasteel in Schotland, zandskien in de woestijn van Katar etc. Vlotgeschreven, vooral op jongeren gerichte, niet al te diepgravende, maar wel reislustopwekkende stukjes van zo'n twee a drie bladzijden, ge-illustreerd met steeds een of twee foto's. Ieder hoofdstukje wordt afgesloten met beknopte informatie over Wat, Waar, Wanneer, Wat kost het etc.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers