Titre

De Allestafel - Aan de vooravond van zijn verjaardag is hiphop-recensent en schrijver in spe Mark Oldings vastbesloten: hij zal zijn vriendin Yvonne blij maken en volwassener worden. De Allestafel is een natuurlijk verteld verhaal.

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789045702773

Éditeur

Uitgeverij Augustus, pb 143 pag.

Prix

5,00(Excl. toute livraison)

Détails

2009, 1e druk

Plus d'informations
Al ruim dertig minuten houdt Mark Oldings drie paar sokken in zijn handen. Het gaat tussen witte sportsokken, een paar gewone witte sokken en een paar zwarte. Hij moet bekennen dat de zwarte sokken het zachtst aanvoelen, maar bij zwarte sokken voelt hij zich nooit op zijn gemak: onrustig, alsof er continu iemand aan zijn voeten kietelt. De witte sokken zijn daarentegen fijn, die geven hem een vitaal en sterk gevoel. Niet zo sterk dat hij er de wereld mee aankan, wel zo dat als hij de wereld ooit aan zal kunnen, het alleen met witte sokken mogelijk is. Aan de vooravond van zijn verjaardag is hiphop-recensent en schrijver in spe Mark Oldings vastbesloten: hij zal zijn vriendin Yvonne blij maken en volwassener worden. De Allestafel is een natuurlijk verteld verhaal, knisperend en zorgvuldig. Zonder literaire kunstgrepen, sober en nuchter bouwt Heerma van Voss zijn verhaal uit, waarbij de lezer zijn geamuseerdheid en lichte bevreemding haast onmerkbaar ziet omslaan in verontrusting, en dan in fascinatie en ergernis tegelijk.Over de auteurNa het afronden van zijn middelbare school besloot Thomas Heerma van Voss (1990, Amsterdam) het eerste deel van zijn vrije jaar te gebruiken om te schrijven, zowel muziekinterviews en -recensies als fictie. Vanaf september 2009 studeert hij Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam. De novelle De Allestafel is zijn debuut.
Images
Heerma van Voss (1990), Thomas - De Allestafel - Aan de vooravond van zijn verjaardag is hiphop-recensent en schrijver in spe Mark Oldings vastbesloten: hij zal zijn vriendin Yvonne blij maken en volwassener worden. De Allestafel is een natuurlijk verteld verhaal.
Ponsava Books Leidschendam

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ponsava Books.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ponsava Books
  • Après votre commande vous et Ponsava Books recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ponsava Books
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ponsava Books peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers