Titre

Licht in het Water . ( Over de vrijheid van persoonlijke ontplooiing. Dit boek gaat over het herstel van vier fundamentele vrijheden, die mensen een gezonde eigenwaarde geven en die gevoelens van machteloosheid effectief bestrijden. -

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789077478080

Éditeur

Zwerk .

Prix

18,00(Excl. toute livraison)

Détails

genaaide paperback in zeer nette staat - 4316 - 1e dr 2006 - 447 p - 820 gr - 4,2 cm dik

Plus d'informations
- Laurens Vehmeijer omschrijft de basis van wat ons motiveert als de natuurlijke behoefte en de fundamentele vrijheid om ons ergens mee te identificeren, om ons ergens in te manifesteren, om ons met onze vermogens te kwalificeren en onszelf daarin te actualiseren. Hij geeft daarbij duidelijk aan, hoe we dat zelf op eigen kracht kunnen realiseren en vormgeven. Zowel in ons persoonlijk leven als ook maatschappelijk en in het functioneren op ons werk.

Laurens Vehmeijer schrijft over bevrijding en ontwikkeling. Over de wegen die leiden naar herstel van onze passie en ethiek in de dingen die we doen.
Dit boek is een psychodynamisch naslagwerk, waar iedereen mee aan de gang kan. Het boek is zeer toegankelijk en compleet van opzet en levert bij herlezing steeds weer nieuwe inzichten en invalshoeken op. De inzichten en ervaringen, die de auteur in dit boek deelt, zijn talrijk en geven veel stof tot overweging. Het boek is met grote warmte geschreven in de vorm van een helder en indringend gesprek van de schrijver met zichzelf. De stijl is concentrisch. De lezer kan overal beginnen en pauzeren.


Deze innerlijke dialoog is een weergave van het persoonlijk gedachtegoed van de schrijver. Het heldere taalgebruik en de logische opbouw nemen de lezer mee in zijn denkproces. Lezers met een holistisch wereldbeeld zullen de zoektocht van de schrijver naar universele waarden herkennen en er inspiratie uit putten in hun eigen zoektocht naar individuele waarheid, talenten, grenzen en een passende leefstijl. Het boek kent een transparante opbouw, is concentrisch geschreven en kenmerkt zich door een helder taalgebruik. De omslag, dialoogvorm en het taalgebruik doen denken aan de boeken van Neal Donald Walsh. Inhoudelijke verschillen: stijl, uitgangspunt en diepgang. Het boek is geschikt om gefaseerd ter hand te nemen, in delen te lezen, te overdenken en te herlezen. De gelaagdheid in de diepgang van de tekst maakt dit boek toegankelijk en geschikt voor lezers op diverse niveaus van hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording/bewustzijn.
Images
Vehmeijer , Laurens . [ isbn 9789077478080 ]  inv 4316  ( Gesigneerd door de Auteur met een opdrachtje en een kopie van een krantenbericht bijgevoegd . ) - Licht in het Water . ( Over de vrijheid van persoonlijke ontplooiing.  Dit boek gaat over het herstel van vier fundamentele vrijheden, die mensen een gezonde eigenwaarde geven en die gevoelens van machteloosheid effectief bestrijden. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers