Titre

Als leven pijn doet

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789022978863

Éditeur

Bruna Uitgevers, A.W.

Prix

4,75(Excl. toute livraison)

Détails

2002, 138 pp. Paperback

Plus d'informations
Zeer netjes exemplaar.
Gevoelens van neerslachtigheid overkomen iedereen en horen bij het leven. Er zijn zelfs momenten waarop ongelukkig zijn de enige reactie is. Maar hoe ga je er zó mee om dat het geen grote lichamelijke, geestelijke en sociale belasting gaat vormen? René Diekstra schetst in dit boek de achtergrond van 'de pijn van het leven'. Hij zet uiteen dat de meeste depressieve gevoelens voortkomen uit jaloezie, vermeende schuld, onvolkomenheid of minderwaardigheid, en dat daar heel goed iets aan te doen valt.

De kracht van René Diekstra is dat hij psychologische problemen behandelt aan de hand van alledaagse situaties en ze daardoor voor veel mensen herkenbaar maakt. Diekstra is psycholoog en hoogleraar aan het University College Roosevelt in MIddelburg en lector aan de Haagse Hogeschool. Een boeiend boek dat velen zal aanspreken, juist omdat het een onderwerp beschrijft dat iedereen tegenkomt in zijn leven.
Hij geeft aan hoe ontwrichtend sommige problemen kunnen zijn in het dagelijks leven, zowel voor de betrokkene als voor diens omgeving en reikt mogelijkheden aan tot de oplossing ervan. Daarnaast biedt hij in zijn boeken veel achtergrondinformatie en praktische richtlijnen.
Van Slingelandt Den Haag

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Van Slingelandt.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Van Slingelandt
  • Après votre commande vous et Van Slingelandt recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Van Slingelandt
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Van Slingelandt peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers