Titre

St. Maarten (English ed.)

Auteur
Langue

anglais

ISBN

9789490848415

Éditeur

Caribbean Promotion bv, gebonden in kleuurrijke omslag, 120 pag. 30 x 28cm, Rijk geilustreerd in kleur. Goed.

Prix

20,00(Excl. toute livraison)

Détails

2004, 1e druk

Plus d'informations
Een luxe fotoboek op groot formaat over het eiland St Maarten van reisfotograaf Peter de Ruiter. Het weerspiegelt de levendige mix van culturen en historie van dit Nederlands/Franse eiland in meer dan 150 schitterende foto's op groot formaat. 'St. Maarten' is een boek voor mensen die willen wegdromen bij de beelden van hun toekomstige reis en voor mensen die er al zijn geweest, als reiziger of als bewoner. In het boek zijn teksten opgenomen van dichteres en beeldend kunstenaar Ruby Bute, vermaard op St Maarten.

Het maken van het boek Voor het St Maarten-boek heeft Peter de Ruiter wekenlang over het eiland gezworven op zoek naar mooie foto's, zowel aan de Nederlandse als de Franse kant. Hij was elke dag vroeg uit de veren om het mooiste licht te vangen. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater. Ook aan het eind van de middag, in de schemering en in de avonduren sloeg hij in fotografische zin toe, zelfs onderwater. Peter de Ruiter had al eerder St Maarten en omliggende eilanden bezocht; in 1995. Hij ontsnapte toen ternauwernood aan de orkaan Luis, die grote schade aan het eiland heeft toegebracht.

Peter de Ruiter heeft inmiddels 12 boeken op zijn naam staan. Zijn fotoboek Beeldschoon Bangladesh was in het 2006 het beste reisfotoboek van het jaar. Andere fotoboeken van zijn hand zijn Snapshop Holland / Snapshot Japan, Een wereld voor kinderen en Beelden van Birma. Hij heeft ook zes succesvolle educatieve boeken over digitaal fotograferen gemaakt.
Images
Bute text and Peter de Ruiter photography, Ruby - St. Maarten  (English ed.)
Ponsava Books Leidschendam

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ponsava Books.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ponsava Books
  • Après votre commande vous et Ponsava Books recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ponsava Books
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ponsava Books peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers